FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid își prezintă miercuri cea mai tare „achiziție” a deceniului!

Fanii Rapidului, FOTO: Imago
Fanii Rapidului, FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2022 15:08 / Actualizat marti, 24 mai 2022 15:57

Rapid a anunțat oficial că omul de afaceri Dan Șucu este noul acționar al clubului, alături de Victor Angelescu! Proprietarul Mobexpert, cu o avere estimată la 143 de milioane de euro, a cumpărat 49,9% din acțiunile clubului și va fi prezentat miercuri, într-o conferință de presă la noul stadion Giulești. 

Într-un comunicat postat pe Facebook, Rapid a anunțat că Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, a achiziționat aproape jumătate din acțiunile deținute de Victor Angelescu. 

Din informațiile Gazetei, Dan Șucu va avea 49,9% din acțiunile clubului. Surse apropiate clubului din Grant susțin că tot Victor Angelescu, cel care l-a adus pe Șucu în club, va avea ultimul cuvânt în luarea deciziilor.

Dan Șucu, noul acționar de la Rapid: „Ne dorim ca Rapid să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici”

Șucu va fi prezentat oficial miercuri, de la ora 13:00, când va susține o conferință de presă la stadionul Rapid. 

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene. Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine. 

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații Clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții. 

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși 
– comunicat Rapid 

Dan Șucu a investit deja 10 milioane de euro pentru Rapid

Recent, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Șucu dezvăluia ce planuri are alături de Rapid. Acesta a început o colaborare cu giuleștenii, pe bazele căreia urmează să se dezvolte o școală de fotbal, pentru sportul de masă, dar și o academie, vizând performanța. 

„Am cumpărat terenurile pe care se aflau două baze sportive. La Cores e vorba de două hectare și m-a costat două milioane de euro. La Constructorul sunt 3,5 hectare, iar prețul a fost de 3 milioane de euro. O altă investiție de încă 5 milioane de euro pe ambele baze, adică terenuri, de la cele pentru pitici până la cele mari, apoi infrastructură, vestiare, săli de antrenamente, de recuperare, de kinetoterapie. 

Chiar și săli de antrenament pentru părinți, să nu stea degeaba dacă tot vin cu copiii. La Coresi aș vrea să facem fotbal de inițiere, de masă, un ONG care să se numească Școala de fotbal Rapid. Iar la Constructorul să aducem 400 de copii, unii tot așa, pentru a face sport, iar alții de elită, la Academia Rapid”, spunea Șucu.

Rapid își prezintă miercuri cea mai tare „achiziție” a deceniului!
Dan Șucu, noul acționar de la Rapid

„Nu sunt neapărat rapidist, iubesc sportul de masă”

Nu, nu sunt neapărat rapidist. Sunt un iubitor al sportului de masă. E adevărat că se pregăteau deja la „Coresi" când am cumpărat baza, însă diferența e că atunci erau 100-120 de copii, iar când va fi gata, eu vreau ca acolo să se antreneze 700 de copii, în condiții absolut moderne.
- Dan Șucu într-un interviu pentru GSP

Cum spuneam, sunt părinte și cred că e datoria noastră, a fiecăruia, să ducem copiii la sport. Trebuie să-i scoatem de la calculatoare. Eu sunt un iubitor al sportului de masă. Știu cum erau pe vremea mea, cu bazele sportive pline. Nu știu un om de afaceri care să nu fi făcut sport în tinerețe. Pentru că asta te pregătește, îți dă ambiție și capacitatea de a înțelege că atunci când nu ești bun pierzi. Sportul te învață că dacă dai greș, înseamnă că tu ești primul vinovat, nu să dai repede vina pe alții. Eu așa îmi educ copiii.
- Dan Șucu pentru GSP

VIDEO Florin Manea: „Nu am înțeles de ce a fost Grigore căpitan la Rapid. Eu nu i-aș mai prelungi contractul, nici lui Morais”

 Citește și:

Gabi Tamaș, ofertat de două dintre fostele sale echipe din România » Unde poate ajunge fundașul

Rapid a pierdut procesul cu fostul jucător și trebuie să achite 600.000 de euro » Daniel Niculae: „O mare nedreptate!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ucluj2011
ucluj2011  •  25 Mai 2022, 07:02
Postat de mikeshine pe 24 Mai 2022, 16:16

exact,astia au inventat o clona a rapidului pentru ca suporterii de 2 bani ai defunctei rapid sunt singurii care sunt asa de prosti incat sa fie pacaliti cu clona fc r din liga 1. rusine. si sapunaru,ala are iq subunitar,asta stiu toti.

Ești prost ca peretele. Vezi să nu faci icter de la oftica aia pe care o ai în tine.Și nu afirma NICIODATĂ lucruri pe care nici tu nu le crezi.

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Mai 2022, 07:00
Postat de blahblahblah111 pe 24 Mai 2022, 16:00

" „Ne dorim ca Rapid să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici” Ce vreti sa spuneti ma baieti prin asta? Parca Primaria Sectorului 1 nu primise bani publici. Palmaresul unde e, de curiozitate? Ca in liga 1, sigur nu e.

Palmaresul ESTE în Liga I la Rapid. Nici nu putea fi în altă parte. Primăria Sectorului 1 nu a dat niciodată bani Rapidului , așa cum o fac Primăriile care ajută trei sferturi din echipele din Liga I. Primăria doar a ajutat ca procesul de continuitate și preluare a numelui , siglei , culorilor , palmaresului să fie grăbit , că altfel ne apuca secolul XXII (adică 22). Stai jos , ai nota UNU.

valsword
valsword  •  24 Mai 2022, 17:46

O veste buna.Practic orice om de afaceri serios este binevenit in fotbalul romanesc,ar fi bine sa vedem si la alte echipe.Se pare ca si la UTA se construieste ceva si odata cu VAR poate va mai vreste nivelul campionatului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează