FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

„Suntem un club plin de entorse” » Iosif trage un semnal de alarmă: „Avem o problemă majoră”

Rapid - CFR Cluj (duminică, ora 20:30). Mihai Iosif, antrenorul alb-vișiniilor, s-a plâns de faptul că echipa sa nu beneficiază de o bază proprie de pregătire.
Rapid - CFR Cluj (duminică, ora 20:30). Mihai Iosif, antrenorul alb-vișiniilor, s-a plâns de faptul că echipa sa nu beneficiază de o bază proprie de pregătire.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 22:15 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 22:17

Rapid - CFR Cluj (duminică, ora 20:30). Mihai Iosif, antrenorul alb-vișiniilor, s-a plâns de faptul că echipa sa nu beneficiază de o bază proprie de pregătire.

„Ne-am pregătit bine în această perioadă. O să jucăm cu cea mai bună echipă din România, CFR. Avem câteva probleme, Goge are entorsă, și eu am entorsă, am călcat la antrenament strâmb. Suntem un club plin de entorse! 

N-avem bază de pregătire, avem o problemă majoră din această cauză, ne mutăm zi de zi, în funcție de ce găsește clubul. Vom avea un handicap și că fanii nu vor veni la stadion, pentru că suporterii au fost mereu alături de echipă. 

Acum ne antrenăm pe la fostul IMGB, de vreo două săptămâni. Ne afectează aceste probleme. Sperăm și în ceasul al 12-lea să recuperăm Pro Rapid”, a declarat Iosif la „Digi Sport Special”.

Recent, Rapid s-a antrenat în Regie și la Buftea.

2 punctea adunat Rapidul în ultimele 5 etape. Nou-promovata ocupă locul 7

Victor Angelescu, patron Rapid: „Am uitat de baza Pro Rapid, nu mai fi niciodată a noastră”

În luna aprilie a acestui an, Angelescu a spus că giuleștenii au șanse mici să mai folosească vreodată baza Pro Rapid, aflată în paragină.

Am uitat de baza Pro Rapid! Baza nu cred că va mai fi vreodată a Rapidului! Sper ca la un moment dat, un primar să o recondiționeze și să o pună la dispoziție către copiii din sectorul 1, dar poate și către Rapid. Dar trebuie să fim realiști! Trebuie să uităm de baza Pro Rapid! Noi vorbim de ea de 5-6 ani... Trebuie să ne construim noi baza noastră, nouă, când vom fi în Liga 1. Nu putem să trăim acum din ce a fost acum 15 ani. Baza e a statului! Eu am declarat că aș vrea să avem cu statul o interferență cât mai mică. Dacă cineva o va recondiționa, vom fi interesați să o folosim
Victor Angelescu, patron Rapid

Galeria Rapidului s-a sucit

Peluza Nord a Rapidului a anunțat că nu va participa la meciul echipei favorite cu CFR Cluj (duminică, 20:30). Cu 24 de ore înainte, suporterii alb-vișiniilor își anunțaseră prezența la Mioveni.

„Unitate înainte de toate! Ne-am fi dorit ca astăzi să vă putem oferi mai multe informații referitoare la organizarea meciului de duminică, având în vedere că ieri am anunțat prezența. Din păcate, măsurile restrictive și incidența crescută a orașului disputării meciului cauzează o divizare în rândul Familiei Rapidului, iar noi nu vom susține asta. 

Mereu am militat pentru unitate și am făcut tot ce a fost posibil pentru a ajuta suporterii rapidiști să-și susțină echipa din tribune, dar în cazul de față nu avem alternative. Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de duminică, în ciuda comunicatului anterior. Decizia vine ca urmare a contextului de desfășurare al partidei. 

Cât timp vor exista rapidiști privați de dreptul de a încuraja clubul, noi vom fi alături de ei. Nu îndemnăm oamenii să rămână nevaccinați, nici să se vaccineze, dar dezaprobăm discriminarea și îngrădirea drepturilor. Crezul nostru a fost mereu: Toți înainte, toți înapoi! Toți pentru unul și unul pentru toți! Familia rămâne unită și la bine și la greu! Hai Rapid!”, a comunicat pe Facebook pagina „Peluza Nord - Rapid București”.

Peluza Nord va sta în peluza stadionului. Invitațiile pentru abonații peluzei se ridică de la stadion, înainte de meci, astfel încât organizarea să fie eficientă și să reușim să intrăm toți pe stadion
Ce anunțase Peluza Nord a Rapidului inițial, marți

Conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meci pot participa, până la 50% din capacitatea stadionului, doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19. Astfel, la această partidă nu se intră pe bază de test PCR sau antigen. În incinta stadionului purtarea măștii de protecție și distanțarea socială vor fi obligatorii. Copiii până în 12 ani au acces gratuit la meci, doar însoțiți de un adult
Comunicat oficial Rapid

S-a stins și entuziasmul fanilor lui Rapid

Ca în majoritatea cazurilor, aportul suporterilor a căzut odată cu lipsa rezultatelor. Dacă în primele 4 jocuri pe care Rapid le-a organizat tribunele erau populate, în medie, cu 17.313 de spectatori, la ultimele două meciuri de acasă ale giuleștenilor media a fost de doar 4.026 de fani.

Accesul Rapidului pe Arena Națională va fi blocat de organizarea turneului DOTA, care va avea loc între 7 și 17 octombrie. Cum stadionul din Giulești are șanse infime să fie inaugurat în 2021, Rapid va evolua în perioada următoare la Mioveni.

12.900 de fanieste media Rapdiului din actuala stagiune. Într-o scădere abruptă, dar suficientă pentru a domina Liga 1

Dezbatere GSP » Trebuie Rapid să continue cu Mihai Iosif antrenor?

Citește mai multe știri despre Rapid:

Omul care vrea să-i interzică Rapidului să joace în alb-violet își explică protestul: „Se încalcă niște drepturi! Să se facă puțină ordine în țară” + și FC Argeș e contestată!

Dănuț Lupu, despre situația de la Rapid: „Niciun antrenor nu e bătut în cuie. Iosif nu are experiența necesară să gestioneze vestiarul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sexilianul
sexilianul  •  14 Octombrie 2021, 19:23

pereoada critica.......

dodo001
dodo001  •  14 Octombrie 2021, 15:52

De acord si cu un meci egal intre Rapid si CFR. Ambele echipe alb-visinii, speram sa jucam cu totii in Play Off

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Octombrie 2021, 10:43
Postat de ucluj2011 pe 14 Octombrie 2021, 10:41

Suporteri precum cei ai Rapidului , (probabil că știi și tu precum toți iubitorii fotbalului) , nu vei găsi la nici o altă echipă din România. Aici nu este vorba de vacciniști sau anti vacciniști , aici nu este vorba de suporteri!!! Aici este vorba de UNIUNE... ..."FAMILIE"... CAMARADERIE... , este vorba și de a NU CEDA în fața unui Guvern incompetent și corupt care vrea să ne oblige (încălcând inclusiv Legea și Constituția) pe noi să ne vaccinăm (ceea ce nu va rezolva NIMIC) în timp ce nici o instituție a Statului nu funcționează nici măcar acceptabil. Restul este can-can și baliverne ridicole de doi lei. RESPECT tuturor peluzelor și suporterilor (Rapid , CSA Steaua , CSU Craiova) care au decis să nu participe la meciuri ca semn de protest împotriva unui Guvern care a dat FALIMENT în fața Țării și a propriilor cetățeni!!!

Pardon , am vrut să spun FCU Craiova (nu CSU Craiova).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează