FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a dat pe spate pe Costin Lazăr » 5 fotbaliști lăudați: „Cel mai bun cuplu din Liga 1!” + îi vede pe giuleșteni în play-off

Rapid l-a impresionat pe Costin Lazăr / foto: GSP +32   FOTO
Rapid l-a impresionat pe Costin Lazăr / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 10:25 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 11:15

Costin Lazăr (40 de ani), fost mijlocaș extrem de iubit în Giulești, e impresionat de parcursul avut de Rapid în acest sezon. În direct la GSP Live, acesta a vorbit despre plusurile pe care le-a identificat în echipa lui Mihai Iosif.

Deși recunoaște că echipa a intrat pe o pantă descendentă după probleme avute de Mihai Iosif cu licența PRO, Costin Lazăr subliniază lucrurile pozitive pe care le-a remarcat la Rapid în acest sezon.

Costin Lazăr: „Mi-a plăcut Rapid tot sezonul!”

„La Rapid a fost un episod neplăcut, cred că s-a și resfrânt asupra echipei, cel cu licența lui Miță Iosif. Aici a fost un pic de debandadă. Totuși, mie mi-a plăcut Rapidul tot sezonul, indiferent că au fost și câteva rezultate negative. 

Cu CFR, am văzut o echipă solidă, cu o apărare căreia îi e greu să-i dai gol. Rapid arată foarte bine în spate, cu jucătorii cu experiență care știu foarte bine ce au de făcut. Mă uit la Săpunaru, Grigore, Dandea, joacă numai din clasament. Crepulja și Albu m-au impresionat, mi se pare că formează cel mai bun cuplu de mijlocași din campionat. 

Jucătorii par uniți, cred că meritul e al lui Miță Iosif. Albu e un jucător inteligent, care se informează rapid, are disponibilitate la efort. E jucător de echipă”, a declarat Costin Lazăr, la GSP Live. 

Săpunaru mi se pare liderul perfect. Ba chiar cred că ar mai fi trebuit să joace la națională. E un tip ambițios. Cred că încă ne puteam baza pe el și pe Dragoș Grigore.

- Costin Lazăr, fost mijlocaș Rapid

Costin Lazăr o vede pe Rapid în play-off

În finalul emisiunii, Costin Lazăr n-a ezitat să o nominalizeze pe Rapid atunci când moderatorul Costin Ștucan l-a rugat să întocmească o listă a echipelor pe care le vede în play-off: „Pe cine văd în play-off? CFR, FCSB, Rapid, Craiova, Botoșani, posibil și Voluntari”, a adăugat fostul mijlocaș.

147 de meciuriși 11 goluri a strâns Costin Lazăr în tricoul Rapidului, echipă pe care a slujit-o între 2006 și 2011

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+28 FOTO

Angelescu anunță ce obiectiv are Rapid după victoria cu CFR Cluj

Victoria Rapidului cu CFR Cluj, 2-0, nu a schimbat obiectivul clubului. Patronul Victor Angelescu anunță că planul giuleștenilor e același: salvarea de la retrogradare.

Victor Angelescu s-a declarat încântat de atitudinea jucătorilor lui Mihai Iosif și a spus că antrenorul nu are postul amenințat, chiar dacă giuleștenii au trecut printr-o serie de meciuri mai slabe.

„Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Am câștigat cu echipe bune, dar am pierdut cu altele. Când ne merge bine, lumea spune că trebuie să ne batem la play-off. Când ne merge rău, lumea zice că vom retrograda. Noi avem un obiectiv clar: rămânerea în Liga 1. Eu și Daniel Niculae avem încredere în Mihai Iosif și nu se pune problema înlocuirii lui ”, a declarat Victor Angelescu la Pro X.

VIDEO Horațiu Moldovan, după Rapid - CFR Cluj 2-0: „Avem o echipă foarte bună”

Citește și alte știri din Liga 1:

„Nu mi-aș permite niciodată să fac așa ceva. Nu-ți respecți meseria!” » Primele reacții după dezvăluirile Gazetei despre Ionuț Chirilă

EXCLUSIV Insolvența nu a scăpat-o pe Dinamo de marea problemă! „Câinii” încă au o datorie uriașă

S-a întors! Preparatorul fizic-minune al lui Dinamo a semnat cu alt club din Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Octombrie 2021, 13:58
Postat de steaua.libera pe 20 Octombrie 2021, 11:30

Dandea e slab de tot. Gafeor de serviciu. Vă mai amintiți ce le gafa pe la Dinamo? Sau pe la Severin, Astra..

Corect , dar asta era ATUNCI. Acum , Dandea este un FOTBALIST de bază , foarte de încredere și bine "înfipt" pe postul lui!!!

ionica007
ionica007  •  20 Octombrie 2021, 11:31

...:) Si franarii considera ca Rapid-ul este de play off...:)

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Octombrie 2021, 11:30

Dandea e slab de tot. Gafeor de serviciu. Vă mai amintiți ce le gafa pe la Dinamo? Sau pe la Severin, Astra..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează