FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cum îl vede Săpunaru pe antrenorul Adrian Mutu: „Când a venit la noi, era ciudat să-l numesc așa” + ce spune despre retragere

Adrian Mutu și Cristi Săpunaru/ foto Imago Images
Adrian Mutu și Cristi Săpunaru/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 19:25 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 19:33

Cristian Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, a vorbit în cantonamentul din Antalya despre cum îl percepe pe Adrian Mutu (44 de ani) ca antrenor.

  • Reporterul Vlad Nedelea și cameramanul Iosif Popescu sunt în Antalya și transmit cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.

Săpunaru, fost coleg cu Mutu la echipa națională, a recunoscut că i s-a părut ciudat să îi spună „Mister” la începutul mandatului „Briliantului” pe banca Rapidului. Adrian este antrenorul giuleștenilor din martie 2022.

Săpunaru, reacție furibundă după „cazul Pintilii”: „Cum să fie ilegal? Ce, m-am cocoțat să culeg banane?! Am fost fotbalist 20 de ani, nu zugrav!”
RAPID
Săpunaru, reacție furibundă după „cazul Pintilii”: „Cum să fie ilegal? Ce, m-am cocoțat să culeg banane?! Am fost fotbalist 20 de ani, nu zugrav!”

Cum îl percepe Săpunaru pe Mutu ca antrenor

„E mai greu acum pentru Adi Mutu. El trebuie să fie implicat 24 de ore. Când ești fotbalist e altceva. Să dau un exemplu: două ore antrenamentul, ce mai faci la sală, faci 4-5 ore. Eu de la națională am avut discuții cu el, zicea că o să fie antrenor. 

Nu mă gândeam că o să înceaspă așa repede. Sigur nu mă gândeam că mă va antrena. Când a venit la noi, era ciudat să îi zic Mister. Acum îi zic, ce să fac. E vorba de respect. Ce aș fura de la el? Mentalitatea că nu vrea să piardă. E înnebunit când pierde”, a declarat Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului.

Nu vreau să mă gândesc la ziua aia când va trebui să pun ghetele în cui. Iubesc fotbalul. Va veni și ziua aceea urâtă. E greu pentru orice fotbalist. Nu vreau să fac altceva. Nu știu să fac altceva, să mă duc să fur? La fotbal mă pricep, eu așa cred.

- Cristian Săpunaru

Citește și:

Racovițan regretă plecarea lui Sorescu la FCSB: „Săracul, situația lui nu era bună!”

FCU Craiova a adus un fost antrenor de la AS Roma » Anunțul clubului din Bănie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează