FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-2

Răducioiu îl avertizează pe Rădoi: „Să fie atent! Ar fi păcat să se întâmple lucruri mai grave”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 08:45 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 10:19

Rapid și CSU Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa 18 din Liga 1. Florin Răducioiu a comentat decizia lui Mirel Rădoi de a exclude 4 jucători ai Universității din lot.

Înainte de meci, Rădoi a anunțat că Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Ionuț Vînă și Jovan Markovici au fost lăsați în afara echipei din motive disciplinare, iar la finalul partidei a detaliat situația fiecăruia în parte.

Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”

Florin Răducioiu a vorbit despre decizia lui Rădoi de a exclude din lot 4 jucători ai Craiovei

Răducioiu nu a fost de acord cu decizia lui Rădoi de a da detalii în public și îl avertizează pe antrenorul Universității Craiova că poate pierde vestiarul.

„Nu vorbim de un jucător, trebuie să fie atent. Dacă sunt patru, se mai pot adăuga și alții și pot rupe vestiarul. Eu nu sunt de acord cu el să declare asemenea lucruri după meci. Ar fi trebuit să discute în interiorul echipei sau la centrul de antrenament.

Trebuie să fie foarte atent, pentru jucătorii se pot întoarce împotriva lui. Din fericire, nu cred că se va întâmpla asta, pentru că echipa joacă bine. Este o echipă periculoasă, joacă un fotbal frumos. Dar mie nu îmi place o asemenea situație. Trebuie să clarifice cât mai repede, să o pună la punct în interiorul echipei, el cu staff-ul și cu jucătorii. 

Ar fi păcat să se întâmple lucruri mai grave. Sunt și eu pentru disciplină, dar mare atenție. Suntem în 2022, chiar mai sunt cazuri când sunt indolenți și nu vor să se antreneze. Atenție, după pauză vine mercato, s-ar putea să îi dea”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiune realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Precizările lui Rădoi după meciul cu Rapid

La flash-interviul de la final, Rădoi a explicat punctual de ce i-a exclus pe cei 4 din lot:

  • „Dacă cineva se crede mai presus, se înșală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să mă rog de nimeni. Toți jucătorii ar trebui să înțeleagă. Dacă nu au înțeles până acum, e strict problema lor. Eu le dau a doua șansă, am greșit și eu ca jucător. Dar a treia oară îmi pare rău, trebuie să pleci.
  • Nu stau să mă rog de niciun jucător. Nu pot sta în fiecare zi să-i cântăresc. Îi iau pe rând, fiecare a primit șanse, nu am nimic cu niciunul dintre ei.
  • Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează.
  • De Marko (Jovan Markovic, n.r.) m-am rugat să facă anumite lucruri. Dacă noi ne rugăm de el și ne dorim mai mult ca el, e o problemă.
  • Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureș putea fi o rușine chiar mai mare, ține adversarul într-una, de parcă eram la o miuță între noi.
  • Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el nu. Doamne-ferește să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta.
  • Momentan sunt excluși, vom vede pe ce perioadă. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios.
  • Dacă cineva crede că e de ajuns să se antreneze 5 zile din 6, se înșală. Nu o să stric atmosfera pentru nimeni. Astea sunt principiile mele, prefer să fiu dat afară din cauza lor, nu a altora”.

Citește și:

Arlauskis a cedat nervos! A urlat la arbitru în Rapid - CSU Craiova și a fost pedepsit

Săpunaru și Dragoș Grigore, lăsați în urmă la golurile Craiovei » Cum au fost ridiculizați veteranii Rapidului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
eunescu09
eunescu09  •  15 Noiembrie 2022, 07:41

Sunteți, cu toții, pentru disciplina, dar ca în lucrările lui Caragiale.

abavati
abavati  •  13 Noiembrie 2022, 12:36

eee, come se spune asta la romaneste???? n-aveati pe ce sa dati banii?????

mihneailie030
mihneailie030  •  13 Noiembrie 2022, 10:42

Mai lăsați, ne cu panseurile acestui,, monument de inteligență,, Mediatizați suficient de mulți... ca să-l mai auzim și pe ăsta!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează