FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 2-1

Farul explică ce s-a întâmplat cu galeria Rapidului: „„Noi am informat clubul încă de luni”

ltrașii Rapidului au făcut spectacol la Ovidiu / foto: Andrei Petrescu (Gazeta Sporturilor) +5   FOTO
ltrașii Rapidului au făcut spectacol la Ovidiu / foto: Andrei Petrescu (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2023 10:47 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 11:00

După Farul - Rapid 2-1, Tibi Curt, vicepreședintele constănțenilor, a vorbit despre scandalul care a avut în centru galeria giuleștenilor.

Ultrașii Rapidului au venit în număr mare la Ovidiu, 600. Doar 230 de suporteri au putut intra pe stadion, iar liderii galeriei au decis să boicoteze partida. Astfel, toți fanii au rămas în afara stadionului.

Azi, Tibi Curt a oferit explicații și a declarat că galeria Rapidului a primit numărul maxim de bilete, clubul fiind înștiințat încă de luni că doar 230 de fani pot intra pe stadion.

„Nu se poate așa ceva!” » Șumudică: „Dacă eram în locul lui Mutu, întârziam meciul cu Farul”
Farul - Rapid 2-1
„Nu se poate așa ceva!” » Șumudică: „Dacă eram în locul lui Mutu, întârziam meciul cu Farul”

Farul explică ce s-a întâmplat cu galeria Rapidului

„Noi am informat clubul Rapid încă de luni că putem le oferim 5% din capacitatea arenei, adică 230 de locuri. La noi, a fost sold-out încă de miercuri. Cererea de bilete a fost foarte mare, dublă față de alte partide. Noi am acționat potrivit măsurilor cerute de Jandarmerie. 

Suporterii Rapidului au venit în număr mare, 600. Noi le-am dat cele 230 de bilete, iar ei, din solidaritate, au spus: «Decât să intre doar unii, mai bine stăm toți în afara stadionului. Nu puteam alege care să intre sau nu». 

Noi am spus de luni câte bilete putem oferi. Le-am dat numărul maxim de bilete. În peluza destinată oaspeților e nevoie de un culoar de tampon, între oaspeți și fanii noștri. 

Stadionul nostru are 4.400 de locuri. Și am dat 5% pentru galeria Rapidului. Știam că Rapid are suporteri numeroși, dar asta e capacitatea stadionului nostru. Din păcate, aici jucăm deocamdată. Din 2025, când vom avea noul stadion, vom putea primi mai mulți suporteri”, a declarat Tibi Curt în emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO Jucătorii Rapidului au cântat alături de fani în parcarea de la Ovidiu » Suporterii gazdelor, huiduiți de giuleșteni

Citește și: 

Horațiu Moldovan, după gafa făcută în meciul cu Farul: „Încă nu m-am uitat pe reluări”

Galeria Rapidului vrea ce Angelescu spune că nu se poate: „Nu putem vorbi despre așa ceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Normal
Normal  •  13 Martie 2023, 14:29

Ce pretentie sa ai de la o echipa mica de provincie condusa de niste oameni mici la caracter ?

GionVaiani
GionVaiani  •  13 Martie 2023, 11:43

"Pentru că le-au fost rezervate doar 225 de bilete pentru meciul cu Farul, suporterii rapidiști au preferat să își susțină echipa din preajma stadionului, unde sunt aproximativ 500 fani." .......................................................................................................................................... Bravada, inutilitate, vrajeala...

braveheartro
braveheartro  •  13 Martie 2023, 08:11

Întrebarea e cum naiba a primit licență de Liga I un stadion cu o capacitate mai mică decât o sală de sport???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează