FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fiul lui Bogdan Lobonț, Andrei, impresionează la Rapid: „Are calități extraordinare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 14:48 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 16:51

Cristian Andrei Lobonţ, fiul lui Bogdan Lobonț, impresionează la juniorii Rapidului.

Fundașul care în aprilie va împlini 19 ani e gata să debuteze la clubul pentru care Lobby a jucat între 1997 și 2000, câștigând un titlu și o Cupă a României. Cristian Andrei nu joacă pe postul de portar precum tatăl său, ci e fundaș central, la fel ca nașul său, Cristi Chivu. 

Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol
MERCATO
Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

Laude pentru fiul lui Bogdan Lobonț: „Cristian are calităţi extraordinare”

Ionuț Mazilu, unul dintre antrenorii de la juniorii Rapidului, a vorbit despre Lobonț jr și are cuvinte de laudă despre acesta.

„E unul dintre copiii cu o ambiție ieșită din comun, poate uneori dusă la extrem. Are calități extraordinare şi cred că va ajunge departe în fotbal. Poate juca fundaş central sau fundaş dreapta. E un puşti bun, bun de tot”, a declarat Mazilu, potrivit Telekom Sport.

Eu am avut o discuție cu fiul meu acum câțiva ani, când a început să joace la 8+1. Atunci deja era fascinat de alunecări. Țin minte că-mi cerea și mănuși. „Ce să-ți dau mănuși dacă nu vrei să stai în poartă?". „Știi că la școală mai joc și eu".

 Stop, atunci a ales să joace în câmp. I-am spus: „De ce nu vrei portar? Dacă tu te faci portar, eu lucrez cu tine și te fac să fii mai bun decât am fost eu". Și n-a vrut, a ales să fie fundaș.

– Bogdan Lobonț, despre fiul lui

VIDEO Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: „Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter"

Citește mai multe știri despre Rapid:

Spion la amicalul Rapidului! Cine i-a analizat pe Săpunaru & Co.

Rapid, învinsă de o echipă de liga a 3-a în primul amical al iernii! Giuleștenii au vrut să iasă de pe teren!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  11 Ianuarie 2022, 13:18

Respect Bogdan Lobonț , un portar de referință al României. Sănătate ție și familiei tale! Mult Succes Andrei. Suntem siguri că într-o zi vei ajunge să fii unul din idolii tribunelor din Giulești ȘI (de ce nu) al echipei Naționale! BAFTĂ!!!

elgabri
elgabri  •  09 Ianuarie 2022, 16:29

Cam toti astia au dezamagit !!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  09 Ianuarie 2022, 16:20

loboncz! e ciudat cum toti fiii de fosti mari fotbalisti sunt plini de ambitie, determinare, destoinicie, stoicikovicism si sunt toti in cariera niste din alea care bubuie ! cum le zice....aaaa.... petarde?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează