FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDE

Cornel Dinu și Basarab Panduru laudă antrenorul-revelație din Liga 1: „A gândit perfect din toate punctele de vedere”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 10:37 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 13:51

Victoria obținută de Rapid cu liderul CFR Cluj, 2-0, i-a determinat pe Cornel Dinu și Basarab Panduru să-l laude pe Mihai Iosif.

Cei doi analiști TV au apreciat modul în care antrenorul giuleștenilor a alcătuit formula de start și au spus că tactica Rapidului l-a surprins pe Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

Basarab Panduru îl laudă pe Mihai Iosif după Rapid – CFR Cluj

„Sunt meciurile care îi convin Rapidului. Toată lumea se mobilizează la meciuri importante, iar stilul de joc îi avantajează.  Iosif a gândit perfect jocul cu acest 5-4-1. Rapid nu a avut fundaș dreapta. A jucat cu Hlistei, o improvizaţie, dar a făcut toată banda bine.

Rapidiștii I-au surprins pe cei de la CFR şi au marcat două goluri. Am fost surprins şi de primul 11 al CFR-ului, pentru că Dan Petrescu nu a câștigat campionate cu formula asta. Rar vezi la Dan Petrescu asemenea echipă de atac. Clujenii au fost surprinşi de dorinţa Rapidului și de felul în care a pus Iosif echipa în teren”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu, încântat de Mihai Iosif: „ A gândit perfect jocul”

„Mihai Iosif a gândit perfect jocul din toate punctele de vedere. A blocat cu exactitate CFR-ul. Are doi jucători foarte rapizi pe benzi, Hlistei şi Stahl, iar asta contează foarte mult. La fel și trioul din defensivă, care este foarte puternic. 

Rapidiștii nu au dat spaţii, iar per total, CFR are doar două situaţii de gol. Rapid, până acum, nu ştiu dacă a jucat cu cinci jucători pe linia de fund. De regulă cu patru, poate într-un meci a jucat aşa. Iar Crepulja şi Albu se închid foarte bine”, a declarat Cornel Dinu pentru sursa citată.

8a fost nota primită de Mihai Iosif din partea GSP după Rapid – CFR Cluj

VIDEO Daniel Niculae: „Am bătut echipa care a dominat campionatul în ultimii ani”

Citește și: 

Angelescu anunță ce obiectiv are Rapid după victoria cu CFR Cluj: „E clar!” » Ce spune de MihaI Iosif

Show Mihai Iosif după meci: „Mi-era frică la 2-0. Îmi convenea mai mult 1-0!” + „Trăim într-o lume capitalistă fără moralitate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  19 Octombrie 2021, 12:18

Dan Petrescu se descurca greu si foarte greu cu antrenorii fara licenta: cu Gheorghe are o gramada de meciuri egale, de la Iosif ia bataie. Nici cu Croitoru nu a avut viata usoara.

the.king
the.king  •  19 Octombrie 2021, 12:13
Postat de dinamo100 pe 19 Octombrie 2021, 12:00

Meciul a fost pierdut de Dan Petrescu, care nu stie sa joace in formule cu mai multi jucatori de atac. El stie doar jocul acela de lupta si uzura, cu combinatii simple si sigure, cu mingi aruncate in fata si asteptand greseala adeversarului. De aceea DP a si spus ca trebuie sa se intoarca la filosofia de joc din anii trecuti...

Pai normal! Dan Penalty stie doar bufa-bufa si sa le-o puna Istvan la punctul cu var, altfel 0 barat! De-asta s-au si suparat “senatorii de drept” la la CFR si l-au lucrat pe Sumudica, ala voia sa joace fotbal, presing , combinatii , martoagele pensionare nu mai au chef de asa ceva, stat la cutie si 1-0 in prelungiri dintr-un 11 metrii inventat. Cea mai hidoasa echipa si cea mai mincinoasa campionana din istorie! Rapid in schimb arata foarte bine! Bravo lor si felicitari lui Mita, pot termina sus de tot anul asta!

irefutabil
irefutabil  •  19 Octombrie 2021, 12:10

A ajuns si autobaza vreo mutare tactica geniala acum?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close