FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid și-a prezentat noul transfer la prima oră: „Ceva incredibil să iau parte la așa ceva”

Funsho Bamgboye, în tricou roș-albastru / Sursă foto: Imago Images
Funsho Bamgboye, în tricou roș-albastru / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 08:41 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 10:12

Rapid a oficializat în această dimineață transferul nigerianului Funsho Bamgboye (24 de ani), mijlocaș ofensiv de bandă, ultima oară în Ungaria, la MOL Vidi.

E prima mutare realizată de Rapid în această iarnă, asta fiindcă alb-vișiniii n-au avut dreptul de a face achiziții din cauza interdicției dictate de FIFA. Bamgboye a semnat un contract valabil până în vara lui 2024, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

„Mă simt foarte bine să fiu aici și să fac parte din acest club. Sunt foarte încântat de alegerea făcută. Pentru mine, să fiu aici este incredibil, să iau parte la ceva așa de mare și important, cum este Centenarul clubului, așa că mă bucur să fiu aici, acum.

Am văzut și suporterii. A fost incredibil să văd că sunt acolo mereu și își susțin echipa orice s-ar întâmpla”, a spus nigerianul, pentru site-ul oficial al giuleștenilor

Cine e Funsho Bamgboye, primul transfer reușit de Rapid 

Funsho Bamgboye evoluează pe postul de extremă și poate fi utilizat în ambele benzi ale atacului. Practic, fotbalistul nigerian a fost adus pe postul pentru care Rapidul mai negociase în această iarnă și cu Gicu Grozav de la Petrolul Ploiești, și îl va avea concurent direct pe post pe Sefer. 

Rapid și-a prezentat noul transfer la prima oră: „Ceva incredibil să iau parte la așa ceva”
Funsho Bamgboye a fost prezentat oficial de Rapid

Bamgboye a jucat ultima oară la MOL Vidi, are cetățenie maghiară și poate evolua pe orice post în atac. El a mai evoluat pentru o altă echipă din Ungaria, Szombathelyi Haladás.

În tricoul lui MOL Fehervar, a reușit 13 goluri și 19 assist-uri în 105 meciuri jucate în toate competițiile. Pe Transfermarkt, are o cotă de 350.000 de euro.

VIDEO Ce știe să facă Funsho Bamgboye, noul transfer al Rapidului

Citește și alte știri despre Rapid: 

Dan Șucu, după ce a stat la U Cluj - Rapid lângă Nelu Varga: „Asta ne-a zis” » Ce le-a spus patronul lui CFR Cluj

Gata, se face! Rapid a rezolvat primul transfer al iernii: fotbalistul a ajuns la București și va semna cu giuleștenii

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
balderis
balderis  •  31 Ianuarie 2023, 11:50
Postat de unurtr pe 31 Ianuarie 2023, 09:48

Jucător de umplutură, așa este când iei ce a mai rămas. Mai bine nu mai luau nimic și promovau niște jucători tineri români dornici de afirmare din propria pepinieră, decât să aduci expirați din afară pe salarii mari. Dar probabil erau niște comisioane de dat la impresari...

Băi desființatule, dacă nu e bun, îl schimbă antrenorul, nu patronul!!!

flob
flob  •  31 Ianuarie 2023, 10:19
Postat de unurtr pe 31 Ianuarie 2023, 09:48

Jucător de umplutură, așa este când iei ce a mai rămas. Mai bine nu mai luau nimic și promovau niște jucători tineri români dornici de afirmare din propria pepinieră, decât să aduci expirați din afară pe salarii mari. Dar probabil erau niște comisioane de dat la impresari...

Umplutura? Așa s-a zis și de: Kait, Emmers sau Papeau. Sa vedem ce poate băiatul și mai vorbim. Cat despre tineri, o sa fie băgați pe rand când va fi cazul. In primul rand, academia Rapidului trebuie sa se mai dezvolte puțin pentru a putea scoate jucători tineri de perspectivă. Așa să ii forțezi am văzut ce iese.

Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  31 Ianuarie 2023, 10:06

Si inc-o data ca e voie: Bamgboye !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează