FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL

VIDEO Adrian Mutu e gata de derby-ul cu Petrolul: „La asta trebuie să ne așteptăm”

Articol de , - Publicat marti, 13 decembrie 2022 14:43 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 15:12

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a prefațat duelul cu Petrolul, programat miercuri, ora 19:00.

  • Rapid - Petrolul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, Prima Sport și DigiSport

Antrenorul giuleștenilor a susținut azi o conferință de presă și a explicat ce trebuie să facă jucătorii săi pentru a nu repeta greșelile din tur, când Petrolul s-a impus la limită, 1-0.

Răspunsul final al acționarului de la Rapid despre transferul lui Florinel Coman
RAPID
Răspunsul final al acționarului de la Rapid despre transferul lui Florinel Coman

VIDEO Adrian Mutu prefațează Rapid - Petrolul

„Trebuie să înțelegem că ne așteaptă un joc cu o echipă care va face o armă din defensivă și va încerca să joace pe contraatac. Dacă ne gândim la meciul de la Ploiești, asta s-a întâmplat.

Trebuie să fim pregătiți, din punct de vedere mental, pentru un meci greu. Trebuie să muncim, trebuie să acceptăm că în unele momente va trebui să ne asumăm responsabilitatea în duelurile unu contra unu și să tragem la poartă. Când întâlnești o echipă care se închide foarte bine, avem nevoie de jucători care își asumă responsabilitatea de a trage la poartă și iau acțiuni individuale.

Trebuie să ne pregătim de un meci de luptă. Trebuie să avem răbdare și să fim atenți la contraatacuri.

Sper să obținem din nou victorii și să continuăm parcursul bun. Trebuie să avem din nou constanță”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.

Ne-ar fi plăcut să jucăm pe Giulești. E casa noastră. Sperăm să fie cât mai mulți suporteri. Sunt sigur că va fi un spectacol în tribune

 - Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Horațiu Moldovan, despre derby-ul cu Petrolul: „Chiar nu contează poziția din clasament, nici partea financiară”

Citește și: 

Dezvăluiri despre jucătorul dorit de Becali: „Nu cu băutura avea probleme, ci cu jocurile de noroc”

Cum și-au dat seama jucătorii unei echipe din Liga 1 că arbitrii unui amical erau români, deși aceștia se dădeau turci sau bulgari. Rolul lor era să trucheze meciurile pentru pariuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
argus
argus  •  20 Decembrie 2022, 19:32

Adrian Mutu, virusat de Mihai Iosif? Asa se vede, ambii antrenori avand un "fix", pagubos atat pentru jucatori cat si penttu perfotmanta echipei! Exceptand sitiuatiile in care jucatorii au fost accidentati/suspendati, cei doi nu a jucat impreuna; nu au jucat toate cele 90 de minute schimbarile fiind facute de regula dupa prestatii bune ale acestora! Ca nici Iosif nici Mutu nu au avut "ochi", este transferul lui Rares la Nice! Istoria se repeta cu Panoiu si Sefer! Mutu nu poate sustine "ambii joaca pe aceiasi banda" sau mai stiu eu ce nazbatie! Au fost cazuri in care antrenorii au vazut ca jucatorul are un randament mai bun pe alt post, punand in valoarea calitatile jucatorului! Mutu nu vede ca Onea (dece a rezerva rezerva in meciul cu UTA?) are viteza si precizia pasei ce l-ar face un mijlocas ofensiv redutabil? Inchei transmitand-ui dlui Mutu ca jucatorii sufera la precizia paselor, fara de care nu poti construi, NIMIC! Din pacate, nu "toate briliantele stralucesc" cant esti antrenor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează