FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Rapidul lui Mutu, chinuit de o echipă din liga a treia » Emmers i-a salvat pe giuleșteni de un rezultat rușinos

Sariyer - Rapid +26   FOTO
Sariyer - Rapid

Articol de , - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 17:55 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 20:43

Rapid a câștigat primul amical al iernii, cu Sariyer Spor, locul 11 din liga a treia a Turciei, scor 3-2. Meciul s-a jucat în complexul Miracle din Antalya. 

  • Reporterul Vlad Nedelea și cameramanul Iosif Popescu sunt în Antalya și au transmis toate informațiile de la fața locului.
Adrian Mutu dă cărțile pe față: „Practic, sunt rapidist cât am fost și dinamovist” + Ce planuri are pentru 2023
RAPID
Adrian Mutu dă cărțile pe față: „Practic, sunt rapidist cât am fost și dinamovist” + Ce planuri are pentru 2023

Rapid a început bine meciul. Ciobanu a marcat în minutul 18 după o intercepție la marginea careului. Acela avea să fie și scorul final al primei reprize. Mutu a schimbat toți jucătorii de câmp la pauză, iar apărarea Rapidului a cedat în minutul 51. 

Gormez a înscris în poarta goală, după o acțiune frumoasă în partea dreaptă. Zece minute mai târziu, Moldovan a intervenit bine la un șut la firul ierbii, de la 16 metri. Echipa lui Mutu trebuia să primească un penalty după un fault al portarului advers în careu. 

Rapid - Sariyer Spor 3-2. Chin cu o echipă din liga a treia în primul amical al iernii

+22 FOTO

Deși jucătorul lui Sariyer a recunoscut, arbitrul a dictat doar lovitură liberă de la 16 metri, spre nemulțumirea lui Săpunaru. 

„A recunoscut și mama. Mama mea ce face ăsta”, a fost reacția căpitanului giuleștean. 

Rapid a trecut totuși din nou în avantaj în minutul 67, când Albu a trimis imparabil cu capul la colțul scurt, după o centrare din dreapta. 

Doar că turcii nu s-au lăsat și au egalat 4 minute mai târziu. Gormez a făcut „dubla”, cu un șut în vinclu. Giuleștenii aveau să se impună însă pe final. Emmers a adus victoria cu un gol în minutul 84. Mijlocașul a șutat la colțul lung din marginea careului, mingea a fost ușor deviată și a intrat în poartă. De pe margine s-a strigat ironic „ofsaid”, aluzie la arbitrajul extrem de slab de pe tot parcursul meciului.

În Antalya, Rapid le va mai înfrunta pe Kecskemeti (Ungaria, 10 ianuarie) și Sigma Olomouc (Cehia, 13 ianuarie). Pe 14 ianuarie, delegația Rapidului va revnei în țară.

FINAL » REZUMAT VIDEO: Sariyer - Rapid 2-3

  • Au marcat: Gormez 51, 72 / Ciobanu 18, Albu 67, Emmers 84
  • Echipa Rapidului în prima repriză: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Iacob, Morais - Kait, Ciobanu, Sefer - Ioniță, Dugandzic, Costache
  • Echipa Rapidului în repriza a doua: H. Moldovan - Onea, Ignat, Grigore, Ștefan - Crepulja, Albu - Al. Stan, Emmers, Pănoiu - Lukassen
  • FINAL de meci
  • min. 84: GOL Rapid! Emmers înscrie cu un șut din marginea careului, ușor deviat
  • min. 71: Gol Sariyer! Gormez egalează cu un șut în vinclu. Ungureanu, intrat în poartă în locul lui Moldovan, nu a avut nicio șansă
  • min. 67: GOL Rapid! Albu marchează cu o lovitură de cap
  • min. 64:  Rapid trebuia să primească un penalty clar. Portarul advers l-a faultat în careu pe Crivac, dar arbitrul a dat fault în afara careului. Portarul advers a recunoscut că a faultat în careu, iar Săpunaru a reacționat dur: „A recunoscut si mama. Mama mea ce face ăsta”
  • min. 62: Moldovan intervine cu piciorul la un șut din marginea careului
  • min. 51: Gol Sariyer! Gormez egalează după o acțiune în partea dreaptă. A primit mingea în fața porții și a îndeplinit o simplă formalitate
  • min. 46: Mutu a schimbat 10 jucători. Rapid în repriza a doua: Moldovan - Onea, Ignat, Grigore, Ștefan - Crepulja, Albu - Al. Stan, Emmers, Pănoiu - Lukassen
  • Ora 17:09 - A început repriza a doua
  • Ora 16:56 - Pauză în complexul Miracle. 
  • min. 18: GOL RAPID! Ciobanu interceptează o pasă la marginea careului advers și finalizează cu sânge rece din fața portarului.
  • min. 17: ocazie pentru turci: Horațiu Moldovan vede târziu mingea șutată din lovitură liberă, dar intervine salvator.
  • Ora 16:10 - A început meciul.
+22 FOTO

Mai multe știri din Liga 1: 

Dat afară de Farul, Romario Benzar a semnat în aceeași zi cu alt club din Superligă

Eugen Neagoe: „Ar fi un vis împlinit să aducem titlul la Craiova” + „L-am urmărit pe Ișfan de când juca în liga a doua”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  08 Ianuarie 2023, 13:00
Postat de emil1986 pe 07 Ianuarie 2023, 18:38

După cum se observa, toată lumea spune că această clonă de vis-a-vis de Calvin nu e rapid. Rapidul a falimentat, deci e mort, de vreo 6 ani. Veșnică pomenire! :))

Exista vreo sansa ca sa inveti anul asta ce inseamna vis-a-vis 7prosstmanuel?ai surori?

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  08 Ianuarie 2023, 11:55
Postat de summertx pe 08 Ianuarie 2023, 00:28

Mo;ule, nu faci rău. Le mai aduci aminte ciumeților de unde sunt parveniți., dobândâți și cu aere superioare, de primadone. Merită lecții lejeră, de trestie, întiși pe o catedră veche cu istorii de ulm vechi. După, poate spală și buretele, trag și două fumuri de țigară, își revin ei. :))

„lecții lejeră / întiși” ... Moș Samy, parcă te și văd „întis” pe o tejghea (pe post de catedră veche), cochetând cu o damigeană doldora de zaibăr, păstrat cu grijă în butoi de ulm vechi! După câteva duști consistente și două fumuri de țigară, sigur îți revii. :)) ... Altfel spus, la mulți ani pe 2023! PS: Încă n-am uitat că m-ai băgat în B!!

doarinliga1
doarinliga1  •  08 Ianuarie 2023, 10:49
Postat de mihai041 pe 07 Ianuarie 2023, 18:54

Rapid a jucat în liga a 5-a în sezonul respectiv sub denumirea de Mișcarea CFR București. Echipa a fost înființată de cei din Clubul Aristocratic Rapid tocmai pentru a avea continuitatea despre care vorbești, prostule. Mai au multe conturi? Deși încerci să pari a fi mai multe persoane, se vede de la o poștă că ești unul singur cu "n" conturi.

fals,nici urma de rapid in sezonul 2016-2017 in nicio liga din univers. de ce minti?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează