FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI OSK 3-0

Rapid a rezolvat primul transfer al iernii. Mutu dezvăluie: „Cu ceilalți suntem în negocieri”

Adrian Mutu, Rapid // foto: Imago Images
Adrian Mutu, Rapid // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 22:45 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 22:48

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul lui Rapid, a comentat victoria cu Sepsi OSK, scor 3-0, care i-a readus echipa pe loc de podium. 

„A fost un start foarte bun, echipa a stat foarte bine pe teren, băieții au interpretat foarte bine partitura tactică. Vreau să-i felicit, e meritul lor, au muncit și câștigat dueluri multe.

Chiar dacă am jucat în Giulești, nu ne-am avântat prea tare, am avut răbdare, știam că avem un adversar foarte bun atunci când are spații”, a precizat Mutu la Orange Sport.

Afară din Europa! Juventus a rămas fără 15 puncte în Serie A, în scandalul plusvalențelor + suspendări mari pentru conducători
ITALIA
Afară din Europa! Juventus a rămas fără 15 puncte în Serie A, în scandalul plusvalențelor + suspendări mari pentru conducători

Adrian Mutu, după Rapid - Sepsi OSK: „Giuleștiul este forța noastră”

„Mă bucur pentru Dugandzic, dar în special pentru echipă. A înscris 3 goluri astăzi, a avut și o bară. Per total, am întâlnit o echipă puternică și am jucat spectaculos, cu intensitate. Au fost momente în care au venit și ei peste noi, era normal.

Probabil că terenul ar fi arătat altfel într-o lună cu soare. Giuleștiul este una dintre forțele noastre, cu publicul în spate echipa se exprimă altfel, împinsă de la spate de suporteri. Le mulțumim pe această cale.

E o victorie importantă. Cred că cei care au intrat și-au făcut datoria, scorul cred că spune totul”, a adăugat „Briliantul”. 

Adrian Mutu anunță că Rapid a rezolvat un transfer

Referitor la transferuri, Mutu a dezvăluit că Rapid a rezolvat o mutare, care urmează a fi oficializată săptămâna viitoare. 

„Nu facem transferuri doar de dragul de a face. Ne gândim bine la ce jucători vrem să aducem, vrem să ne ajute acum. Nu are rost să ne grăbim, mai ales că avem o echipă omogenă. Deocamdată am rezolvat un transfer, cu ceilalți suntem în negocieri”, a precizat antrenorul Rapidului. 

Costache încă nu are ritm, nu are 90 de minute în picioare după accidentarea de 3 luni și jumătate. Trebuie să-l gestionăm bine.

Mergem la Cluj (n.r. - pentru meciul cu U) cu gândul de a câștiga, și ei vin după o victorie. Au moral bun, precum avem și noi. Ne așteaptă un meci greu, în condițiile pe care le știți, poate și mai rele. Nu ne sperie nimic, mergem să câștigăm.

Eu îmi doresc ca toți jucătorii noștri români să fie în vizorul echipei naționale și bănuiesc că sunt. Locul din clasament îi obligă pe Edi și cei din staff-ul lui să se uite la echipa noastră.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Ce a declarat Alexandru Ioniță II după Rapid - Sepsi OSK: „Îmi doresc la națională”

Nu știu să spun cum am reușit să îi surprindem, important este că am câștigat. Am pregătit meciul foarte serios și ne-a ieșit.

După o perioadă foarte lungă în care nu m-am regăsit, cred că sunt pe drumul cel bun. Am un sezon destul de reușit, nu am mai oferit atât de multe pase decisive într-un sezon. Mă bucur, mi-aș dori să înscriu mai mult, dar mă bucur că reușesc să ofer pase de gol și că învingem.

Dacă reușim să reglăm jocul din deplasare, probabil vom reuși să ne batem la campionat. Trebuie să o luăm pas cu pas, urmează un meci la U Cluj, unde terenul este destul de dificil.

Nu facem chef după o victorie, nici înmormântare după o înfrângere. Încercăm să fim echilibrați, avem 1-2 zile în care suntem liberi, apoi o luăm de la capăt.

Îmi doresc să merg la echipa națională, dar evoluțiile nu m-au ajutat. Sper ca în acest sezon să revin.

- Alexandru Ioniță II, Rapid

Mai multe știri despre Rapid: 

Cum va sărbători Dugandzic primul hat-trick al carierei: „Au venit prietenii mei din Croația”

Hat-trick „văruit” » Feșnic a ratat hențul din careu, dar VAR-ul nu: așa a înscris Dugandzic golul 3 cu Sepsi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  21 Ianuarie 2023, 09:44

Ce-a zis Ionița II?!Ca iși dorește la naționala?!Pai nu știe ca naționala e pentru„marfa”lu Becali?!

bozo76
bozo76  •  21 Ianuarie 2023, 05:20

Rapid a rezolvat mai multe transferuri in pauza. Sucu a dat afara vreo 5. Acum ca duganzici a galbejit-o or sa joace cu ionita pe post de 9 fals. Sucu mai taie bilete la intrarea in stadion sa ti scada burta.

george.br
george.br  •  20 Ianuarie 2023, 23:45

Ce interesant pare Mutu atunci cand vorbeste despre "partitura tactica"!:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează