FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID

Rapid reacționează după ce Craiova a cerut reprogramarea meciului » Ce spune patronul giuleștenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 08:31 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 10:32

CSU Craiova este afectată de cazurile de COVID-19 din lot, astfel că oficialii echipei au solicitat ca următorul lor meci oficial, cu Rapid, să fie amânat cu două zile, până luni, 24 ianuarie. 

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit despre situația complicată de la CS Universitatea Craiova, care are 14 cazuri de COVID-19, și spune că formația sa ar fi de acord cu reprogramarea partidei de pe 22 ianuarie.

Rapid București bifează un nou transfer » Jakub Vojtus a semnat cu giuleștenii: „Am simțit că putem face împreună ceva wow”
rapid
Rapid București bifează un nou transfer » Jakub Vojtus a semnat cu giuleștenii: „Am simțit că putem face împreună ceva wow”

Rapid, gata să accepte reprogramarea meciului cu Universitatea Craiova: „Mi se pare ceva normal”

„Am discutat cu cei de la Craiova, care vor să amâne meciul, şi noi am fost de acord. Pentru că aşa ni se pare normal. Trecem printr-o perioadă foarte grea. Noi nu vrem să beneficiem de o problemă pe care o au. Noi vrem să jucăm cu Universitatea Craiova. Dar acum nu ţine doar de noi.

Vrem să amânăm meciul cu două zile! Mi se pare ceva normal. Eu cred ca şi suporterii vor aprecia pentru că e un derby adevărat”, a declarat Victor Angelescu, patronul Rapidului, la TelekomSport.

Noi nu avem cazuri de COVID. La noi toţi jucătorii sunt vaccinaţi. Vom vedea ce se va întâmplă! Noi ne-am testat şi la întoarcere, cu teste PCR, şi suntem toţi negativi. A fost zbor direct. Ne interesa să fim sănătoși toți mai mult decât orice altceva.

 – Victor Angelescu, patron Rapid

Mihai Rotaru: „Avem 14 jucători infectați” 

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că 14 jucători ai echipei sale sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2 în prezent.

„Avem 14 jucători infectați, plus încă un membru al staff-ului. Varianta asta a virusului e «criminală», unul dintre cei infectați din staff a avut simptome agresive. Luni vom face din nou o testare PCR. Ce putem face noi este să cerem reprogramarea meciului cu Rapid pentru luni. Dacă nu se acceptă, luăm în calcul să cerem reprogramarea la o dată ulterioară. 

Nu cred că vom avea 13 jucători valizi, având în vedere și accidentații, plus pe cei care au plecat, Mihai Roman și alți 3 jucători în afara lotului. Dacă nu avem 13 jucători valizi, vom cere reprogramarea meciului la o dată ulterioară”, a spus Rotaru duminică, la emisiunea DigiSport Special. 

Totodată, acționarul Craiovei a propus o schimbare a protocolului medical: „Dacă tot facem o testare, să facem una PCR în ziua meciului, în regim de urgență, care durează 6 ore. Dacă luăm în calcul 7 zile, nu facem nimic. Acum 5 zile, nu aveam niciun jucător infectat. Astăzi avem 14, toți asimptomatici”. 

VIDEO Rapid, victorie cu Rukow în amicalul din Turcia, 2-1

Citește și: 

Transferul lui Chipciu la Craiova, în linie dreaptă » De cine depinde mutarea iernii în Liga 1

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
knxdan
knxdan  •  17 Ianuarie 2022, 15:36

Mandru ca sunt rapidist!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează