FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA

Moment special între Cristi Săpunaru și Mirel Rădoi: „Spiritul Rapidului i se datorează, îmi pare rău că n-am jucat la aceeași echipă”

Mirel Rădoi și Cristi Săpunaru s-au îmbrățișat după meci +40   FOTO
Mirel Rădoi și Cristi Săpunaru s-au îmbrățișat după meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 23:12 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 23:56

Cristian Săpunaru (38 de ani), căpitanul lui Rapid, s-a prezentat la flash-interviu la finalul meciului cu CS Universitatea, scor final 2-2. 

„Am făcut două greșeli colective. Le-am oferit avantajul de două goluri, apoi a trebuit să alergăm după egalare, după victorie. Cred că trebuia să câștigăm. Felicit echipa pentru dăruire, publicul senzațional. Atmosferă ca-n Giulești nu găsești nicăieri în România.

Nu știu cât de bine vine această pauză. Vedem când ne întoarcem. Trebuie să ne pregătim la fel și să ne revenim psihic, meciul cu FCSB ne-a cam turnat plumb în picioare. Cred că vom fi pe drumul cel bun după această pauză”, a precizat căpitanul Rapidului.

Rădoi, interviu incendiar! A luat la rând cei 4 jucători scoși din lot: „I-am zis să nu mai simuleze” + „Nu pot să-i cântăresc zilnic”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Rădoi, interviu incendiar! A luat la rând cei 4 jucători scoși din lot: „I-am zis să nu mai simuleze” + „Nu pot să-i cântăresc zilnic”

Săpunaru și Rădoi s-au salutat și lăudat reciproc după Rapid - Universitatea Craiova

Anterior interviului acordat de Săpunaru, la flash fusese Mirel Rădoi, antrenorul Craiovei.

Rădoi spusese la microfon despre Săpunaru: „Mă fac că nu-l văd! :D El încă joacă, eu m-am retras deja. Spiritul Rapidului i se datorează în mare parte. Îmi pare rău că n-am jucat în aceeași echipă, dar nu eu la Rapid, ci el la Steaua. Și noi avem jucători cu experiență, Mitrea, Arla, se vede”. 

Cei doi s-au îmbrățișat, apoi, când a venit rândul lui Săpunaru la microfon, acesta a spus: „N-aveam cum să jucăm la aceeași echipă, eu sunt cu Rapidul, el cu Steaua. A fost un jucător valoros, îmi doresc pentru el și pentru antrenorii tineri să facă ceva cu fotbalul din România, trebuie să ridicăm capul în Europa din nou”. 

Suntem pe 2 în campionat, cu șanse reale de a ne califica mai departe în Cupă. Suntem pe drumul cel bun, obiectivul e play-off-ul. E mai important ce va fi la finalul sezonului.

Nu am emoții, fotbalul se joacă pe teren, tratăm fiecare meci la victorie. Contează să fim noi în formă, să jucăm bine. Cel mai important este cum jucăm noi.

- Cristian Săpunaru, Rapid

VIDEO cu declarațiile lui Albu: „Mi-a spart buza, dar cred că așa-mi place mie, să sar cu gura în cotul adversarului!”

Mai multe știri despre Rapid - Universitatea Craiova: 

Mutu și-a pus mâinile în cap: pierdere grea pentru Rapid + Accidentare la Craiova cu efecte la națională: convocare de urgență!
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Mutu și-a pus mâinile în cap: pierdere grea pentru Rapid + Accidentare la Craiova cu efecte la națională: convocare de urgență!
Panduru despre decizia lui Rădoi: „Te gândești: «Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?»”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Panduru despre decizia lui Rădoi: „Te gândești: «Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Adiiul
Adiiul  •  13 Noiembrie 2022, 16:57
Postat de Hcm27 pe 13 Noiembrie 2022, 14:03

Dacă și ăștia sunt legende,înseamnă că Hagi și Gh.Popescu sau M Raducanu și Neagu sunt zei

Legende pentru Rapid și Steaua.... Hagi e legendă pentru echipa națională și Galatasaray...

mihai041
mihai041  •  13 Noiembrie 2022, 14:05
Postat de steaua.libera pe 13 Noiembrie 2022, 09:52

Jos palaria pentru manifestarile astea de fair play. Si Mirel si Sapun sunt legende ale clubulurilor la care au jucat si ale fotbalului romanesc. Ce rost are sa-si umple frigiderul cand isi pot da mana?! Bravo si galeriei giulestene.

RESPECT!

mihai041
mihai041  •  13 Noiembrie 2022, 14:05
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 13 Noiembrie 2022, 00:00

Meci aranjat, *** S-au prins și ăia de la casele de pariuri... :))

În loc să apreciez fotbalul, tu împroști cu noroi. Vai de capul tău! Voi ăștia de la Cluj vedeți blaturi peste tot. Plus că articolul era despre respectul, care ar trebui să fie, între combatanți.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează