LIGA 1  ·  ARBITRAJ

Răzvan Burleanu a decis în cazul lui Kyros Vassaras: „Nici nu știam că îi expiră contractul” + Dezvăluire-surpriză în privința Ligii 2: „Peste Liga 1! Așteptăm cifrele”

Marti, 20 August

Kyros Vassaras (53 de ani), șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, ajunge curând la final de contract cu FRF, dar Răzvan Burleanu l-a reconfirmat astăzi în funcție. 

Grecul ocupă această funcție de conducere din luna iulie a anului 2014 și, deși mulți oameni de fotbal s-au plâns de prestația arbitrilor români, președintele FRF a dezvăluit că a avut deja discuții cu acesta, legate de continuitate.

„Da, sigur (n.r. că va continua). Suntem mulțumiți de activitatea lui Vassaras. Discuțiile noastre au fost că va continua colaborarea, dar nu știam că îi expiră contractul”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Casa Fotbalului. 

Liga 2, peste Liga 1?

Altfel, Burleanu a făcut și o comparație între Liga 1 și Liga 2, dezvăluind că în prima etapă al doilea eșalon a fost peste primul în ce privește asistențele pe stadioane. 

„Așteptăm să ne uităm și pe audiențele TV. Din punct de vedere al suporterilor, da, cred că în prima etapă de Liga 2 am avut mai mulți spectatori decât la nivelul Ligii 1. Așteptăm cifrele. Din punct de vedere valoric, mi-e dificil să dau un răspuns în momentul de față.  

Vom putea spune că Liga 2 a crescut din punct de vedere valoric atunci când echipa de Liga 2 va putea să câștige barajul pentru promovare”, a spus Răzvan Burleanu. 

VEZI ȘI:Azi mulți au confirmat divorțul lor, iar acum s-a aflat despre gestul incredibil al lui Reghe față de Anamaria Prodan! L-a costat 310.000 de euro

Libertatea

Comentarii (7)

corectu  •  21 August 2019, 07:56

@penalty-uri nedate Stelei în meciul cu Astra,2 penalty-uri nedate Stelei în meciul cu Poli.Iași.Vicierea rezultatelor.Nu-i cam mult?

Andrei Ionescu  •  20 August 2019, 19:08

De ce un străin la conducerea CCA? AI NOSTRI SUNT PROSTI?SUNT HOTI? BURLEANU RUSINE ACOPERITULE! MARE HAHALERA ACEST BURLEANU! SI NU NUMAI.

ioan1964  •  20 August 2019, 18:44

Liga 2 pare mai interesanta anul acesta insa si aici se impun modificari! Ar trebui sa tragem cu ochiul la campionatele puternice din occident unde barajul ptr un loc in prima liga implica o lupta in 4 echipe ceea ce da o mai mare atractie si implicit o lupta mai inversunata ptr ocuparea locului eligibil sub soarele primei divizii! A se vede campionatele din liga 2 din Italia sau Anglia! La 20 de echipe nu este suficient doar trei sa aibe sansa de a promova! Daca ar fi impilcate acolo mai multe ,cam 6 { sase} ar fi altceva in ceea ce priveste interesul si astfel ar creste nivelul competitiei!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Atletico Madrid - Juventus

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

PSG - Real Madrid

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
18:00 Handbal M

Dinamo - Kristianstad

Digi 2, Look Sport 3
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Tottenham

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Club Brugge - Galatasaray

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Handbal M

Flensburg - Elverum

Digi 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

PSG - Real Madrid

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Juventus

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Bayern Munchen - Steaua Roșie

Digi 3, Look Sport 2, Telekom 3
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Șahtior Donețk - Manchester City

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1