FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Răzvan Lucescu a vorbit despre titlul cucerit de Farul și meciurile „naționalei”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de , , - Publicat duminica, 28 mai 2023 19:59 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 21:41

La revenirea în țară după sezonul încheiat cu PAOK, tehnicianul Răzvan Lucescu (54 de ani) a ținut să îi felicite pe cei de la Farul Constanța, și în special pe Gheorghe Hagi (58 de ani) pentru cucerirea titlului în Superliga. 

Antrenorul grecilor de la PAOK Salonic a spus că trupa de la marul Mării merita să fie încoronată campioana României, având în vedere fotbalul prestat în acest sezon. 

De asemenea, Răzvan Lucescu a vorbit și despre șansele ca o echipă din România să intre în grupele UEFA Champions League, având în vedere faptul că Farul va porni din primul tur al Ligii Campionilor, acolo unde poate da peste adversari dificili. Ultima echipă românească care a jucat in grupele Ligii a fost FCSB, în stagiunea 2013-2014. 

VIDEO. Răzvan Lucescu, după ce Farul a devenit campioană în Superliga: „Sunt fericit pentru Gică Hagi”

„Pentru Farul nu am decât cuvinte de laudă. Eu nu prea pot să fiu atent la campionatul românesc, din moment ce avem foarte multe meciuri în campionatul nostru, din Grecia. Pe cei de la Farul i-am întâlnit acum două luni, am jucat un amical cu ei. Am avut și multe discuții cu Gică. 

Îl felicit, sunt fericit pentru el, pentru că are o pasiune incredibilă pentru fotbal. Merita să câștige acest titlu și poate că merita să câștige mai multe titluri până acum. A construit o echipă de la zero și din poziția de conducător- patron, dar și ca antrenor, și a transmis această educație tuturor celor care au fost lângă el. Nu îi doresc decât să aibă rezultate frumoase și de acum înainte. 

E greu să spui că o echipă din România va putea ajunge în grupele Champions League, dar fotbalul e fotbal și îți oferă momente frumoase și neașteptate. În fotbal trebuie să speri. Există o posibilitate, o oportunitate, o situație de conjunctură, și dacă ești acolo și o întâmpini poți să ai și succes”, a declarat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu, despre meciurile naționalei cu Elveția și Kosovo: „Nu vor fi decisive”

Ulterior, Răzvan Lucescu a prefațat meciurile pe care naționala României le va disputa contra primelor reprezentative din Elveția (16 iunie) și Kosovo (19 iunie), în preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” vor juca ambele meciuri în deplasare. 

„Niciunul dintre aceste meciuri nu va fi ușor, dar este o grupă care e în avantajul echipei naționale. Cred că naționala se poate califica la turneul final. Aceste două meciuri nu vor fi decisive, însă dacă se vor scoate puncte din aceste două întâlniri grele, echipa națională are șanse să se califice. 

Meciul mai greu va fi cu Elveția, iar cel mai ușor cu Kosovo, deși și echipa națională din Kosovo este un adversar destul de complicat”, a mai precizat Răzvan Lucescu. 

Citește și: 

Blestemul lui Hamburg continuă! » Desfășurare HALUCINANTĂ în lupta pentru promovarea în Bundesliga: fanii sărbătoreau pe gazon, dar minutul 90+9 a schimbat totul!

Viorel Moldovan numește echipa din Superliga unde ar putea ajunge Bergodi: „Din ce am auzit eu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează