FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0 /

SEPSI - FCSB 0-0 // VIDEO Răzvan Oaidă, remarcatul lui Bogdan Andone » De ce l-a scos pe Bălașa și cine va juca fundaș stânga cu Alashkert

Bogdan Andone // foto: Raed Krishan
Bogdan Andone // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 08:59

Bogdan Andone, antrenorul FCSB, nu a fost mulțumit de remiza albă de la Sfântu Gheorghe, antrenorul confruntându-se, în plus, cu multe probleme de lot. Cum ar fi aceea că nu are un fundaș stânga de meserie cu care să joace joi seară în Armenia, în manșa tur cu Alashkert.

 

Tehnicianul de la FCSB a explicat de ce doar unul dintre ultimii sosiți a fost pe gazon, mai exact Salomao. Și ce planuri are pentru joi seară.

„Salomao și Moutinho au venit de o săptămână, cu pregătirea fizică sunt la 50-60 la sută, nu au ritm de joc și sunt predispuși la accidentări.

Nefiind pregătiți, nu au suflu, nu au nimic... Tocmai de aceea l-am băgat pe Diogo doar 20 de minute pe final. Eu voi da minute tuturor. Singura soluție pe stânga era Oaidă, care era nou pe acea poziție, dar a jucat foarte bine”, a apreciat Andone.

„E un preț destul de mare”

Antrenorul roș-albaștrilor a precizat de ce l-a scos pe Mihai Bălașa la pauză, folosit iar fundaș stânga, fără o prestație remarcabilă.

„Cu siguranță nu e postul lui. El încearcă să ajute echipa. Nu l-am scos fiindcă nu a jucat așa cum gândeam, doar am încercat să căutăm și alte variante, fiindcă Mihai e suspendat joi. Singura soluție de fundaș stânga va fi Filip, fiindcă Roman are probleme. Din păcate, Florin Ștefan e la Sepsi și cred că va rămâne aici în continuare”, a spus Andone.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, l-a cotat pe Ștefan la un milion de euro! „Da, este un preț destul de mare în momentul de față, rămâne să vedem ce va fi în continuare”, a reacționat tehnicianul bucureștenilor.   

Vezi și: Gigi Becali are noi clienți după egalul de la Sfântu Gheorghe: „Hora nu e atacant, e ceva pe-acolo, a fost foarte slab” » Pe cine a mai luat la țintă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează