FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răzvan Raț a petrecut 10 ani în Ucraina și nu-l înțelege pe Florinel Coman: „Băieții ăia de la permise ar trebui să se întrebe un lucru”

Florinel Coman a fost prins de polițiști cu un carnet obținut în Ucraina / Sursă foto: GSP +15   FOTO
Florinel Coman a fost prins de polițiști cu un carnet obținut în Ucraina / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 18:30 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 21:29

Răzvan Raț (39 de ani), jucătorul care a petrecut ani buni la Șahtior Donețk, a discutat pe marginea scandalului în care este implicat Florinel Coman (22 de ani), surprins de polițiștii din România cu o traducere a unui permis care ar fi obținut în Ucraina.

Raț a petrecut 10 ani în Ucraina, la Șahtior Donețk, și afirmă că nu găsește raționamentul pentru care Florinel Coman și-ar fi luat permisul de conducere în Ucraina.

Răzvan Raț: „Dacă Florinel Coman a condus atâta timp fără permis, să-și asume!”

„Eu locuiesc în România, n-am nevoie de carnet de Ucraina. Nu știu dacă e ceva complicat. Atât timp cât nu locuiesc în altă țară, n-am cum să am permis din țara respectivă. Băieții ăia de la permise ar trebui să se se întrebe de ce ai nevoie să-ți iei permis de Ucraina dacă ești din România.

Eu aveam un permis de ședere temporar, care se reînnoia la un anumit timp. Dacă a condus atâta timp fără carnet, să-și asume”, a spus Răzvan Raț, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dosar penal pentru Florinel Coman

Florinel Coman a fost surprins cu 165km/h în drum spre București, iar în momentul în care i s-au cerut actele, nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere: Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani - Art 335 din Codul Penal

VIDEO Andrei Prepeliță taxează gestul lui Florinel Coman

GALERIE FOTO Cum arată bolidul lui Florinel Coman

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Citește și alte știri despre Florinel Coman: 

Florinel Coman tremură! Un bărbat din Iaşi, care a fost prins cu un permis fals, a primit o pedeapsă cu executare! Câţi ani stă după gratii

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
foxy
foxy  •  23 Februarie 2021, 22:54
Postat de dora pe 23 Februarie 2021, 20:53

Să îi dea pedeapsa minimă prevăzută pe lege...și să muncească în folosul comunității. La FC Steaua. În liga a doua. Sau a treia.

Eu zic sa i se dea cu suspendare si sa presteze la Dinamo in Liga 2-a ,iar daca Dinamo intra in faliment sa" mearga cu ei pana la moarte"!:)))

dora
dora  •  23 Februarie 2021, 20:53

Să îi dea pedeapsa minimă prevăzută pe lege...și să muncească în folosul comunității. La FC Steaua. În liga a doua. Sau a treia.

bazinga
bazinga  •  23 Februarie 2021, 20:43
Postat de Petrescu Eugen pe 23 Februarie 2021, 20:35

Daca nici macar un permis auto nu esti in stare sa-ti obtii pe bune ....... nu am cuvinte.

Daca te numesti fotbalist, uite ca se prea poate sa nu il iei ! Aminteste-ti de Mitea, ce masina avea si o conducea un sofer angajat !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează