FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce se întâmplă cu Filip și Iliev, fotbaliști care vor să plece de la echipă. Conducerea lui Dinamo e fermă: „Nu acceptăm niciodată așa ceva”

Steliano Filip
Steliano Filip

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 14:04 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 14:57

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația lui Steliano Filip și Plamen Iliev, jucători care nu-și mai doresc să continue în „Ștefan cel Mare”.

După ce Filip a declarat că se simte extenuat psihic și nu mai poate continua la Dinamo, Zăvăleanu a dezvăluit că a primit un mesaj în noaptea de joi spre vineri de la fundașul stânga în care l-a anunțat că pleacă de la echipă.

MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”
DINAMO
MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”

Administratorul judiciar nu ia însă în calcul o despărțire de Steliano și de Iliev, nu gratis cel puțin. Acesta a declarat că cei doi vor pleca numai în cazul în care pe adresa clubului vor veni oferte bune.

Răzvan Zăvăleanu: „Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri”

„Este adevărat că am primit mesaj de la Filip, dar vreau să vă spun foarte sincer încă de la început că problema este clară pentru noi, atât în cazul lui Steliano Filip cât și în cel al lui Plamen Iliev. Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. 

Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători știu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situația de criză în care ne aflăm acum. Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri. 

Nu ne-a fost deloc ușor să îi aducem, iar suporterii ne ajută foarte mult financiar. Dar, am primit un mesaj joi noaptea, cam pe pe la ora două prin care Filp mă anunța că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea și nu mai poate să stea la noi”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la prosport.

Eu îl consider pe Steliano Filip un băiat rațional și cred că el realizează ce eforturi s-au facut ca lui să îi fie plătit salariul în condițiile noastre de criză. Nu vreau să cred că el este învățat de cineva să provoace vreun scandal cu plecarea asta a lui acasă. 

El este un fotbalist profesionist și se află sub contract, iar acest contract trebuie respectat. Am spus că nu sunt de acord cu unele reacții ale suporterilor, dar totuși au și ei dreptul la niște păreri după ce au plătit atât de mulți bani că să țină echipa în viață. Filip trebuie să se gândească foarte bine la cea vrea să facă

-Răzvan Zăvăleanu, admnistrator judiciar Dinamo

VIDEO Cum se distra Hristu Chiacu la Dinamo: „Mi se reproșa că mergeam prin cluburi!”

Citește alte știri din Liga 1:

CFR, bună de plată! » Procese pierdute de ardeleni cu 2 foști jucători

Universitatea Craiova confirmă infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  14 Ianuarie 2022, 22:44

O sa plece la arabi

192486884818821
Mihnea Ilie  •  14 Ianuarie 2022, 17:46
Postat de valyomanyd pe 14 Ianuarie 2022, 15:22

Asa cum e, cu un IQ sub medie, e mai fotbalist ca Radu ! E o parere!

Frate, nici Hagi nu e Einstein.. Nici nu trebuie. Dar a știut cu mingea, fantastic. Aici e problema. Ca nu te duce capul e ok, ești fotbalist. Dar, măcar, fii fotbalist!!!

paolo17
paolo17  •  14 Ianuarie 2022, 16:35
Postat de Aimos Egood pe 14 Ianuarie 2022, 14:49

Asa! Sa nu-l lasati sa plece. Sa simta pe piele lui fluieraturile galeriei. In plus trebuie sa fie si el "partas" la retrogradarea echipei, nu sa fie 'fata mare" la alta echipa.

Viata de caine…

Vezi toate comentariile (6)
Comentează