FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție vehementă! Impresarul lui Budescu îl pune la zid pe Dică: "Nu poți schimba cel mai bun om după 45 de minute. E o degringoladă totală, iar vinovații se știu"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 17:53

Constantin Budescu, cel mai valoros jucător din echipa FCSB-ului, a fost schimbat din nou după 45 de minute în înfrângerea suferită luni de roș-albaștri pe terenul lui Poli Iași, 0-1. 

Decizia lui Dică a strârnit nemulțumirile lui Florin Lovin, impresarul lui Budescu, care a lansat un val de critici la adresa tehnicianului în această după-amiază.

"E incredibil ce se întâmplă. Nu înţeleg atitudinea antrenorului sau a patronului. Nu ştim exact cine face aceste schimbări. Ca patron sau ca antrenor, e incredibil că nu-ţi urmăreşti interesul. Nu ai cum să scoţi un jucător ca Budescu şi să strici o relaţie cu el.

Nu poți schimba cel mai bun om după 45 de minute. Nu este benefică nimănui o astfel de atitudine. Budescu a spus public mereu ce a avut pe suflet. I-a spus și patronului că mai bine stă pe bancă și intră 15 minute pe final decât să fie scos după pauză. Ăștia sunt niște jucători care poate nu se antrenează cum trebuie, dar când joacă pot decide meciuri mereu.

Nu e posibil ca Gnohere să nu joace deloc. Trebuie să fiu onest, chiar dacă îl impresariez pe Alibec, Gnohere e în formă, el ar trebui să fie titular. Nu-mi aduc aminte un meci din ultima vreme în care un atacant al Stelei să joace 90 de minute. Pare o degringoladă totală, iar vinovații se știu", a spus Lovin, la TV Telekom Sport. 

"Eu sunt într-o situație ingrată. Sunt prieten cu Dică, dar scot în evidență niște lucruri pe care le văd ca om de fotbal" Florin Lovin, impresarul lui Budescu

"Nu e un secret că Gigi se bagă la echipă, s-a băgat mereu peste toți antrenorii, dar Budescu e ofticat. E ofticat pentru că nu joacă suficient" Florin Lovin, impresarul lui Budescu

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Mai 2018, 08:31

bai lovine jucatorul poate fi schimbat orcand de antrenor numai ca ca dica nu a ajuns antrenor daca ea halgian al bagaan minutul 15 sil scotea an minutul 20 CE tupeu pe voi cum adica antrenorul sa antrebe jucatorul cand poate fi schimbat VINA e la becali contractul financiar an functie de randament

137729076992236
Conache Pavel  •  09 Mai 2018, 06:32

Florine, Budescu a inceput inca din minutul 1 cu "calcaie", pierdea mingii si nu facea nimic la recuperare. o avea calitati de fotbalist dar le arata foarte rar.

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Mai 2018, 02:05

Lovine,Budescu asta nu poare duce un meci intrg pentru ca e oputoare si nu se antreneaza,pe linga ca e batrin.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close