FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

GALERIE FOTO Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi

Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi, din prima rundă a play-off-ului. +8   FOTO
Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi, din prima rundă a play-off-ului.

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 17:27 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 18:32

Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi (2-1), din prima rundă a play-off-ului. Pentru „Rege” a fost meciul 300 ca antrenor în prima ligă. 

Farul s-a lăudat cu noul parteneriat pe rețelele de socializare. Denis Alibec, Tudor Băluță sau Andrei Artean au devenit modele pentru câteva ore.

FOTO. Gică Hagi, la costum în Farul - Sepsi, la meciul #300 ca antrenor în Liga 1

+4 FOTO

Și lui Gică Hagi i s-a potrivit noul look. A apărut cu o cămasă, pulover și cravată la interviul de dinaintea partidelor. Înainte de start a primit un tricou ediție specială pentru a marca meciul cu numărul 300 ca antrenor pe prima scenă. Hagi a acceptat tricoul, dar a refuzat florile printr-un gest scurt. 

„Regele” nu s-a dezis de noul costum nici în timpul partidei. Asta deși a gesticulat nervos pe durata întregii prime reprize, reproșuri permanente la adresa arbitrajului.

Grameni, gol superb în Farul - Sepsi

Hagi a avut și un motiv de bucurie în prima parte a disputei de la Ovidiu. În minutul 28, Constantin Grameni a înscris un gol superb. A preluat scurt și a șutat cu piciorul stâng, direct în vinclu.

Mijlocașul s-a îndreptat direct către „Rege” pentru a sărbători.

Clasamentul actualizat din play-off-ul SuperLigii:

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Florin Tănase spune „da” ofertei lui Gigi Becali: „Probabil așa va fi” » Categoric în privința meciurilor cu Andorra și Belarus: „E obligatoriu”

„Clientul” lui Panduru după golul înscris de FCSB contra Universității: „În halul ăsta?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  20 Martie 2023, 08:40

Non combat SEPSI ....!!!!!!

rocky3
rocky3  •  20 Martie 2023, 01:48
Postat de costeltudor pe 19 Martie 2023, 18:33

Dlor. pantofii tip “ Adidas “sunt EXCLUSIV pt. SPORT . Se pot purta pe un teren de sport , intr-o sala de sport sau eventual vara pe munte ! Este de PROST GUST sa te îmbraci cu costum , cămașă albă , cravata și sa te încalți cu pantofi “ ADIDAS “ !!!

Dacă sunt cu crampoane merge la costum!;)

contandino
contandino  •  20 Martie 2023, 01:40

i-ati bagat in cap astuia ca e rege si acum *** chiar se crede la costul cu crava dar cu tenisi in picoare chiar are mutra de rege :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează