FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

VIDEO Replica lui MM Stoica, după ce Săpunaru l-a numit „valet de la palat”: „Să știi că n-am uitat”

Deranjat de îndemnul lui Mihai Stoica la „măsuri” împotriva lui Cristian Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului i-a răspuns acid oficialului de la FCSB, pe care l-a numit aseară, după FCU Craiova - Rapid 1-0 +12   FOTO
Deranjat de îndemnul lui Mihai Stoica la „măsuri” împotriva lui Cristian Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului i-a răspuns acid oficialului de la FCSB, pe care l-a numit aseară, după FCU Craiova - Rapid 1-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 17:30 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 17:36

Deranjat de îndemnul lui Mihai Stoica la „măsuri” împotriva lui Cristian Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului i-a răspuns acid oficialului de la FCSB, pe care l-a numit aseară, după FCU Craiova - Rapid 1-0, „valet de la palat”, aluzie la colaborarea lui cu Gigi Becali. MM a replicat o zi mai târziu.

Într-o reacție pe Facebook, oficialul FCSB-ului susține că a comentat scandalul în care Săpunaru a fost implicat aseară întrucât a fost întrebat și punctează că el a fost suspendat timp de un an atunci când a lovit un spectator, o altă trimitere făcută de fundașul rapidiștilor sâmbătă seară. 

Imagini noi cu scandalul de la vestiare: Săpunaru, lovit de un bărbat cu hanoracul lui FCU! Moldovan l-a luat în primire: „De ce dai, mânca-ți-aș?!”
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Imagini noi cu scandalul de la vestiare: Săpunaru, lovit de un bărbat cu hanoracul lui FCU! Moldovan l-a luat în primire: „De ce dai, mânca-ți-aș?!”

Mihai Stoica, replică pentru Cristi Săpunaru: „Nu uitasem că am lovit un spectator”

„Nu-mi explic de ce, dar am avut mereu o pornire lăuntrică să răspund când sunt întrebat, mi s-a părut că d-aia sunt cuvintele. Ca să nu taci când te întreabă la TV. În altă ordine de idei, mi s-a reamintit că am lovit un spectator. Nu uitasem. Așa cum n-am uitat că am fost suspendat 1 an pentru asta”, a scris MM pe Facebook.

Replica lui MM Stoica, după ce Săpunaru l-a numit „valet de la palat”: „Să știi că n-am uitat”

Mihai Stoica: „E grav ce a făcut el” / Cristi Săpunaru: „Nu vorbesc cu valeții”

După ce a văzut imaginile de la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid, în care Cristian Săpunaru sare la bătaie cu o persoană aflată în zona tunelului către vestiare, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a spus că „trebuie luate măsuri”.

„La el trăirile au altă intensitate, el e suporter și jucător. E grav ce face Săpunaru”, a punctat MM la Orange Sport.

Cum se apără Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât”
FCU CRAIOVA - RAPID 1-0
Cum se apără Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât”

Cristian Săpunaru, replică pentru Mihai Stoica: „Nu vorbesc cu valeții”

În replică, Săpunaru l-a numit pe oficialul FCSB „valet de la palat”, aluzie la relația angajat-patron dintre acesta și Gigi Becali. Pe deasupra, Săpunaru a amintit de episodul reprobabil din 2005 care l-a avut în prim-plan pe Mihai Stoica, când acesta a coborât din lojă și a lovit cu pumnul în figură un suporter care înjura.

„Spun unii pe la TV că sunt eu nebun, că am probleme, mai ales valetul de la palat... eu nu vorbesc cu valeții, nu le pot răspunde, pentru că nu sunt de teapa noastră. Să-și vadă de treaba lor!

Cu un jucător de la FCSB pot avea o discuție, dar nu cu valeții. Eu nu am bătut în viața mea un suporter de-ai mei și nici nu voi face asta. Mai bine las eu capul jos”, a precizat Săpunaru.

VIDEO cu scenele de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid: Săpunaru a sărit la bătaie pe tunel

Mai multe despre acest subiect: 

Adrian Mititelu, despre haosul provocat de Săpunaru: „Mi s-a spus că fugea să-l bată pe Poștașu'”

Mititelu Jr. îl face praf pe Săpunaru: „Se închipuie luptător de K-1, îl țineau 10 inși! Eu sunt interzis pe stadion, dar el poate juca?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
danny_l
danny_l  •  12 Septembrie 2022, 12:19
Postat de gaby21 pe 12 Septembrie 2022, 10:15

Daca ce ai vazut tu pe imaginile se numeste lovitura atunci nu ai vazut si habar nu ai ce inseamna o lovitura...sau te ai jucat cu fetitele cand erai mic si esti mai sensibil...cum poti sa compari pumnul pe care il da mm suporterului cu o imbranceala intre sapunaru si jandarmul ala....si oricum sapunaru a incercat sa se smulga din mana lui ca ala il tinea sa nu mearga la galerie...o duceti in penibil deja

Numai dacă-l atingi pe Jandarm e caz penal,el nu avea ce căuta acolo, dacă jandarmii fac plângere împotriva lui se lasă groasă râu, chiar și cu bulău vreo 2 ani

catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  12 Septembrie 2022, 12:17

Oare nu vom scăpa niciodată de MM, acest parazit al fotbalului? Voi fi, poate, cenzurat, dar nu e jignire, e exact definiția celui care trăiește din munca altora. MM e doar un show man, vorbește, se ceartă, gesticulează, se strâmbă, dar de făcut nu face nimic. Zero manager .

gazistu
gazistu  •  12 Septembrie 2022, 12:06

MM in afara de cearta nu stie... el cu asta "se hraneste" ... nu auzi niciodata sa vb frumos de cnv, decat de ironii, critici, deastea . El e un fel de aparator la FCSB, nu de nush ce manager, valet sau ce functie o avea!!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează