FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Ar fi lovitura anului! Dan Petrescu ar putea reveni rapid în Liga 1: 50.000 de euro pe lună și contract pe 2 ani și jumătate

Dan Petrescu (53 de ani)
Dan Petrescu (53 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 19:20 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 21:22

Dan Petrescu (53 de ani) s-a despărțit recent de Kayserispor, după o lună și jumătate pe banca formației de pe Kadir Has Stadium și este dorit în Liga 1, la FC Voluntari.

Dan Petrescu poate reveni mai repede în Liga 1. După ce a câștigat trei titluri consecutive cu CFR Cluj, tehnicianul român este chemat la FC Voluntari, pentru a construi un proiect asemănător celui de la Unirea Urziceni, echipă cu care a câștigat campionatul în sezonul 2008/09.

Dan Petrescu la FC Voluntari?

În acest moment, FC Voluntari se află pe locul 14 în Liga 1, poziție care va juca un baraj pentru promovare/retrogradare cu locul 3 din Liga a 2-a. Formația din Ilfov este pregătită de Bogdan Andone, dar locul acestuia poate fi luat de Dan Petrescu la vară.

Conducerea echipei este gata să îi ofere un contract pe o perioadă de doi ani și jumătate, toate deciziile iar Petrescu ar solicita un salariu lunar de 50 de mii de euro, conform Antena Sport

Dan Petrescu: „Și dacă mă sună Celtic, tot nu mă duc”

La revenirea în țară, Dan Petrescu a declarat că pentru o perioadă nu va mai acceptat nicio ofertă, indiferent de numele echipei: „Chiar dacă mă sună Celtic, nu pot să antrenez acum. Eu zic că până la vară, 99 la sută, nu voi mai fi la nicio echipă”.

Antrenorul de 53 de ani s-a ales cu o sumă importantă pentru perioada petrecută la Kayseri, chiar dacă a plecat înainte de a îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare. Românul avea până la finalul sezonului un salariu de 400.000 de euro și, la plecare, a convenit cu patroana echipei să primească banii doar pentru perioada muncită, potrivit digisport.ro. Astfel, Petrescu a încasat 200.000 de euro din salariu și 100.000 de euro ca primă la semnătură. În total, 300.000 de euro pentru 45 de zile.

VIDEO. Dan Petrescu s-a întors în țară! Declarații despre experiența din Turcia + Relația cu atacantul său preferat, Denis Alibec

Citește și alte știri din Liga 1:

MM Stoica, atac virulent la adresa unui expert TV: „Lasă-ne!”

Kehinde Fatai, Takayuki Seto și medicii clinicii refuză să vorbească în fața comisiei Agenției Naționale Anti-Doping

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
dubluv
dubluv  •  06 Martie 2021, 10:02

nu poate merge Petrescu la Voluntari; are o problema personala..

dubluv
dubluv  •  06 Martie 2021, 10:01
Postat de liga303 pe 06 Martie 2021, 09:11

Petrescu, Sumudica, Alexa, Contra, Radoi, Mutu, Hagi...din cauza unor asemenea caricaturi nu se pot afirma cei care chiar au inteligenta, talent, tact, viziune si caracter sa fie antrenori de succes.

tu esti ala cu tact, inteligenta, viziune, caracter? Pancule, te-am nimerit?

liga303
liga303  •  06 Martie 2021, 09:11

Petrescu, Sumudica, Alexa, Contra, Radoi, Mutu, Hagi...din cauza unor asemenea caricaturi nu se pot afirma cei care chiar au inteligenta, talent, tact, viziune si caracter sa fie antrenori de succes.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează