FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Rezultat devastator la RMN! Ovidiu Popescu, OUT de la FCSB până în 2023!

Ovidiu Popescu (28 de ani) va reveni pe teren abia în 2023. După accidentarea din partida CS Mioveni - FCSB 1-1, mijlocașului i s-a rupt grefa care a rezolvat ruptura de ligamente din 2018. +5   FOTO
Ovidiu Popescu (28 de ani) va reveni pe teren abia în 2023. După accidentarea din partida CS Mioveni - FCSB 1-1, mijlocașului i s-a rupt grefa care a rezolvat ruptura de ligamente din 2018.

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 16:47 / Actualizat marti, 09 august 2022 17:05

Ovidiu Popescu (28 de ani) va reveni pe teren abia în 2023. După accidentarea din partida CS Mioveni - FCSB 1-1, mijlocașului i s-a rupt grefa care a rezolvat ruptura de ligamente din 2018.

În 2018, Popescu a avut ruptură de ligamente încrucișate. Atunci, operația a fost realizată cu ajutorul unei grefe care a înlocuit ligamentul. Rezultatul RMN-ului aflat de GSP este extrem de dur: grefa s-a rupt, ceea ce înseamnă că accidentarea este mult mai gravă decât o ruptură de ligamente propriu-zisă.

Ovidiu Popescu urmează să fie operat zilele viitoare, cel mai probabil la doctorul Ion Bogdan Codorean. Anul calendaristic e încheiat pentru el: va sta în jur de 5-6 luni pe tușă și va reveni pe teren abia la anul.

Rotaru încearcă aceeași strategie cu care s-a făcut de râs sezonul trecut » Doar lui Becali i-a ieșit
CSU Craiova
Rotaru încearcă aceeași strategie cu care s-a făcut de râs sezonul trecut » Doar lui Becali i-a ieșit

Ovidiu Popescu s-a accidentat în CS Mioveni - FCSB

Ovidiu Popescu, omul bun la toate de la FCSB, a fost integralist în ultimele 5 partide. Sâmbătă, la Mioveni, a rezistat pe teren doar 26 de minute, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng.

+1 FOTO

În minutul 26, Ovidiu Popescu, folosit fundaș dreapta, a încercat să se țină după Vlad Pop. La un moment dat, fotbalistul vicecampioanei a renunțat la sprint, ducând mâna la genunchiul stâng. S-a prăbușit pe gazon, strigând de durere. Pop a reușit să centreze, iar Ionuț Balaur a marcat, ajutat și de o deviere a lui Adrian Șut.

Ovidiu Popescu a mai stat 9 luni 

Ovidiu Popescu a mai suferit o accidentare extrem de gravă. În octombrie 2018, în timpul unui joc-școală la antrenament, s-a ales cu ruptură a ligamentelor încrucișate. S-a operat și a urmat o pauză foarte lungă. A revenit într-un joc oficial abia în iulie 2019, adică în startul actualului sezon, în care a bifat, în toate competițiile, nu mai puțin de 27 de apariții, dintr-un maximum posibil de 31.

Toate detaliile înaintea partidei FCSB - Dunajksa Streda

Mai multe știri despre FCSB:

Becali, dispus să facă pace cu CSA Steaua: „Ar fi posibil dacă îl schimbă pe Dîncu, care e de la SRI, și vine unul de la PSD, unde sunt înțelepți”

Gigi Becali mai pregătește 4 transferuri la FCSB » Ce trebuie să se întâmple

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
gregoryhf
gregoryhf  •  09 August 2022, 20:34

cum adica devastator? popescu a fost folosit ca fundas dreapta pentru ca nu avea cine sa joace acolo. acum a venit ciobanu care este fundas dreapta de meserie,deci nimic devastator. iar mijlocasi defensivi ca popescu mai avem destui. deci suntem acoperiti. ca lipseste 6 luni,mai ales ca din alea 6 luni vreo 2 o sa fie pauza competitionala,nu-i stres.

gregoryhf
gregoryhf  •  09 August 2022, 20:32
Postat de mattia.montini pe 09 August 2022, 19:15

Daca are palmele si mintea sanatoase, il asteptam sa dea cu brandu' in ce fier beton pofteste, la demolarea stadionului Dinamo!

o demolat el pe dinamo si a scoso din liga 1. si-a facut datoria. v-a desfiintat,

inshallah
inshallah  •  09 August 2022, 20:03
Postat de Angelica17 pe 09 August 2022, 17:12

Ar fi culmea!Ar fi în analele medicinei.

In anale, dar la singular

Vezi toate comentariile (25)
Comentează