FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VEZI VIDEO Rică Răducanu a analizat gestul incredibil al lui Arlauskis din partida cu Farul: „Are furii din astea. El era pornit să-i tragă una lu’ ăla”

Arlauskis, portarul lui CS Universitatea Craiova, foto: Imago
Arlauskis, portarul lui CS Universitatea Craiova, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 13:50 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 14:04

Rică Răducanu (76 de ani), fostul mare portar al Rapidului, a comentat gestul incredibil a lui Giedrius Arlauskis (35 de ani) din meciul Farul - CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Liga 1. 

Fostul goalkeeper al giuleștenilor a spus că centralul partidei nu ar fi trebuit să acorde penalty la acea fază, având în vedere că portarii se enervează mai ușor, din cauza „loviturilor și a săriturilor”. 

Șucu și Angelescu sunt iar buni de plată! Rapid a pierdut azi un nou proces la TAS
RAPID
Șucu și Angelescu sunt iar buni de plată! Rapid a pierdut azi un nou proces la TAS

Rică Răducanu, despre gestul lui Arlauskis din Farul - CS Universitatea Craiova: „Are furii din astea”

„El, în prima fază, era supărat, pentru că are furii din astea. În primul rând, la portar trebuie să o lași mai ușor pentru că portarii nu sunt prea sănătoși din cauza loviturilor, săriturilor, dar el din prima fază, după ce s-a sculat, în mod expres s-a dus. 

L-am văzut cum pleacă. Nu trebuia să dea 11 metri, ținând cont la ce e în capul unui portar pentru că se enervează, am pățit și eu. El știe cum a gândit, dar îți spun după cum a decurs faza, el era pornit să-i tragă una lu’ ăla. 

În prima fază ăla l-a lovit, l-a ciupit puțin. Pe urmă el a scăpat de încă unul, a fugit, s-a dus cu dreptul și a intrat direct în el”, a declarat Rică Răducanu, potrivit Fanatik. 

Rică Răducanu: „De nebun a reacționat Arlauskis așa”

„De nebun a reacționat Arlauskis așa. Am mai zis că portarii au ceva la cap din cauza căzăturilor. L-am urmărit de mult, de când e în România. Portar bunicel, dar fiecare dintre noi greșește și dacă el așa a gândit faza aia, ce să-i fac? Știu că a avut antecedente, l-am urmărit când era la Cluj.

Îl știu de când e în România. Nu mă uit la portari, mă uit în general la meciuri, dar imediat îi sare țandăra din cauza căzăturilor și a loviturilor. 

Credeți că el când se gândea să-i tragă una, se gândea că va face penalty?”, a mai precizat Rică Rădcuanu, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Arlauskis, gest halucinant în Farul - CSU Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Citește și: 

Haos în Giulești! Mititelu îi dă ultimatum lui Șucu, Peluza Sud vrea pe stadion, dar Rapidul îi amenință cu evacuarea! + Comunicat cu aluzii rasiste: „Mergem în cuibul lor”

Marko Dugandzic nu l-a menajat pe antrenorul de la CFR Cluj: „Mutu e un tehnician mai modern. Dan Petrescu e de școală veche” + Ce spune despre Marian Iancu și posibila convocare la naționala Croației

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
mgbal
mgbal  •  08 Februarie 2023, 14:28

In Anglia nu s-ar fi dat penalty. Cu mingea in brate urmarind sa degajeze si sa faciliteze un comtraatac al echipei sale, Arla pur si simplu nu a vazut piciorul lasat in spate de constantean. In privinta apararii penaltiurilor, ca majoritatea portarilor, Arla nu a asteptat lovirea mingiei inainte de a plonja in coltul unde credea ca se va duce mingea. Pigliacelli asa facea cand apara penaltiurile, la fel a facut si legendarul Dukadam.

gavril42
gavril42  •  08 Februarie 2023, 01:06

Daca nu era penalty, Arla facea un scandal de trebuia luat pe sus de colegi si dus in poarta, dar daca te uiti la el, sta ca 'mielul la taiere'. Stie ca a facut o mare prostie.

johny2003
johny2003  •  07 Februarie 2023, 22:43

O analiza de la un Specialist! Stie Rica ce stie, la experienta lui....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează