FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Opinie categorică la GSP Live: „Tavi Popescu nu valorează nici cât Mitriță!”

Robert Niță (45 de ani) nu crede că Octavian Popescu (19 ani) ar putea pleca în acest moment pe mai mult de 6 milioane de euro.
Robert Niță (45 de ani) nu crede că Octavian Popescu (19 ani) ar putea pleca în acest moment pe mai mult de 6 milioane de euro.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 15:58 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 17:28

Robert Niță (45 de ani) nu crede că Octavian Popescu (19 ani) ar putea pleca în acest moment de la FCSB pe mai mult de 6 milioane de euro. 

Gigi Becali speră să bată toate recordurile de transfer cu Octavian Popescu, iar extrema în vârstă de 19 ani se autoevaluează la 20 de milioane de euro. Robert Niță este mult mai temperat în privința internaționalului. 

Robert Niță, savuros după întâlnirea dintre David Popovici și premier: „Băi, făcea băiatul pareză. Am crezut că îi ia pulsul”
Natație
Robert Niță, savuros după întâlnirea dintre David Popovici și premier: „Băi, făcea băiatul pareză. Am crezut că îi ia pulsul”

VIDEO Robert Niță: „Tavi Popescu nu valorează nici cât Mitriță sau Rădoi”

„Nu valorează nici cât Mitriță, cât Stanciu, cât Rădoi sau cât Gardoș. Nu are cum, nu are nimic în urmă. Am mai spus-o și au fost mulți oameni deranjați. El este o promisiune, departe de a fi o certitudine. 

Un lucru important, pe care nu îl remarcă nimeni, este că nu are frică de concurență. El știe că va juca titular orice ar fi. Vedem echipa de acum, ni se spune concret, Olaru joacă, Tavi Popescu joacă. Cum te pregătești când tu știi că joci oricum? 

Nu trebuie să te ajute un psiholog? Așa cred eu. Nu sunt vreun specialist sau vreun om deștept, dar așa cred. Dacă tu ești conștient că vei fi titular indiferent de cum ai juca sau cum te-ai antrenat, nu ai cum să gestionezi situația, nu dai 100% pe teren”, a opinat Robert Niță, la GSP Live. 

E un copil. Noi îl judecăm că nu vorbește ca Einstein sau că nu socotește ca Pitagora. El e fotbalist, până la urmă. FCSB îl plătește să fie fotbalist, nu să vorbească bine
- Robert Niță

Top transferuri din istoria Ligii 1

  • Dennis Man - 13 milioane de euro, la Parma
  • Nicolae Stanciu - 9,70 milioane de euro, la Anderlecht
  • Vlad Chiricheș - 9,50 milioane de euro, la Tottenham
  • Valentin Mihăilă - 9,10 milioane de euro, la Parma
  • Alexandru Mitriță - 8 milioane de euro, la New York City
  • Florin Gardoș - 6,8 milioane de euro, la Southampton

    Sume potrivit Transfermarkt

6.000.000 de euroa plătit Al-Hilal pentru transferul lui Mirel Rădoi de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Impozitul de 40% din industria pariurilor l-a enervat pe Mihai Stoica: „Eu aș propune altă măsură!”

Hagi, dezlănțuit la ultimul amical al Farului! A intrat pe teren să se certe cu arbitrii: „De ce dai ofsaid dacă n-a fost?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
befree
befree  •  30 Iunie 2022, 22:40
Postat de Dobermannul pe 30 Iunie 2022, 18:56

Eu nu stiu cat valoreaza Tavi Popescu dar sunt perplex de dimensiunea efortului facut nu de postaci hateri ci de un ziar de sport de a distruge un tanar de 19 ani.

Calm, postac gigist! T. Popescu valoareaza exact atat cat vrei tu sa valoreze.

stefan..
stefan..  •  30 Iunie 2022, 21:44

Irelevant, pentru ca nu joaca afara, dar e de pus de un sondaj: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dobermannul
Dobermannul  •  30 Iunie 2022, 21:32

Deci e un nimeni ala care i-a batut la Cluj pe CFR si le-a mai dat gol si la Buzau.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează