FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Culisele scandalului de la Hermannstadt » Ruben Albes a trădat-o pe Anamaria Prodan și s-a aliat cu „inamicul”

Ruben Albes și Anamaria Prodan nu se află în cele mai bune relații
Ruben Albes și Anamaria Prodan nu se află în cele mai bune relații

Articol de , - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 19:35 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 20:16

HERMANNSTADT. De ce a devenit antrenorul spaniol Ruben Albes indezirabil pentru Anamaria Prodan: el s-a împrietenit cu Claudiu Rotar, alt membru din conducere, și nesocotește sfaturile date de impresar.

Anamaria Prodan se străduiește să scape de Ruben Albes, antrenorul spaniol pe care tot ea l-a adus la Hermannstadt. Nu sună logic? Evenimentele de după instalarea ibericului au schimbat relația lui cu agentul-conducător de club și l-au pus în pericol pe tehnicianul în vârstă de 35 de ani. 

Ana nu se află în Sibiu zi de zi, ea nici nu e implicată direct în club, a folosit-o pentru afacerea aceasta pe Rebecca, fiica ei. 

Spaniolul s-a apropiat, în absența impresarului-șef, de Claudiu Rotar, un alt conducător de la Hermannstadt. Clubul din Sibiu nu are în spate o societate pe acțiuni, așa că nu există acționari, e o asociație condusă de un Consiliu Director. 

Rotar, ca și Ana, e membru în Consiliul Director. Diferența este aceea că el e în permanență în club, apropiat de echipă, deci și de Ruben. Spaniolul a devenit ușor un aliat al omului pe care îl întâlnea zi de zi. Și a nesocotit sfaturile pe care i le transmitea Ana. 

Ea a fost cooptată în Consiliu în schimbul unor bani care au folosit la obținerea licenței pentru sezonul acesta. Creditul i-a permis să-l instaleze pe Albes și să fie implicată în alcătuirea lotului. Spaniolul nu mai este supus, așa cum ar vrea Anamaria, așa că ea caută să-l înlocuiască. Favoritul ei este Florin Bratu, un antrenor aflat sub contract cu agentul Anamaria Prodan. Bratu a fost demis recent de la Chiajna, o formație care era considerată favorită la promovarea în prima ligă, dar pornise foarte rău sezonul cu Florin în conducere.

Claudiu Rotar, acționar la Hermannstadt: „Cine vrea poate să plece” 

Acționarii principali Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă sunt și ei de acord că, după 7 meciuri fără victorie, 6 în campionat, plus eliminarea suferită în Cupa României, la club e nevoie de schimbări majore, dar nu dau vina pe antrenor. 

„Se tot vorbește de Ruben Albes, dar nu el e marea noastră problemă. Am pierdut doar cu FCSB, cu Craiova și cu Astra, trei echipe care sezonul trecut au fost în play-off, iar primele două s-au bătut la titlu. Valoric ne sunt superioare. Pe urmă, în Cupă, cu Chindia, din cauza celor 8 jucători cu COVID care au rămas acasă, el n-a avut soluții pe bancă. N-a putut efectua decât o singură schimbare", a comentat Rotar. 

Președintele sibienilor e însă nemulțumit de actualul lot: „Valoric, pe posturi, avem jucători mai slabi decât sezonul trecut. Ajungem foarte greu la poartă și, când înscriem, o facem mai mult din faze fixe. 

Dar vom rezolva problema în această iarnă. Așteptăm să se încheie prima parte a sezonului regulat și ne apucăm de treabă". Tot în iarnă se va pune în discuție și componența Consiliului Director. „Noi, cei din Sibiu, rămânem în acest proiect. Credem în el și am și băgat mulți bani. Cine vrea să plece să plece!", afirmă Rotar. 

Din CD mai fac parte, printre alții, fiica impresarei Anamaria Prodan, Rebecca, și doi cetățeni din Republica Moldova, Alexandru Rotaru și Grigore Andrei. Despre ei, oficialul ardelean spune că "dânșii ne-au creditat în vară și noi le vom da banii înapoi din drepturile TV pe care le luăm în ianuarie”.

EXCLUSIV Culisele scandalului de la Hermannstadt » Ruben Albes a trădat-o pe Anamaria Prodan și s-a aliat cu „inamicul”
Claudiu Rotar - Ruben Albes - Anamaria Prodan, o tripletă care nu mai e la fel de sudată ca în vară

Anamaria Prodan are COVID

 Anamaria Prodan a avut simptome, a efectuat un test și a rezultat că e infectată cu coronavirus. "Momentan, nu am simptome majore, doar că mă simt obosită și îmi petrec aproape tot timpul în pat. Am avut noroc că am făcut testul chiar în ziua în care copiii mei erau la aeroport, se întorseseră în țară. Când am aflat că eram infectată nu am mai intrat în contact cu ei, altfel aș fi putut să le transmit și lor virusul", a spus Ana pentru playtech.ro. De la Hermannstadt sunt bolnavi 8 jucători și trei membri ai staff-ului.

"Un lucru vreau să fie clar! Nimeni din Consiliul Director nu e certat cu Anamaria Prodan" - Claudiu Rotar, președinte FC Hermannstadt

350.000 €e suma cu care familia Reghecampf, Alexandru Rotaru și Grigore Andrei au creditat clubul în vară

180.000 €au plătit sibienii vineri, pentru a lichida datoriile rămase din vară. Bani puși de Rotar, Băcilă și de alți doi membri ai CD, Albert Wilhelm și Hans Martin Tekeser

VIDEO Florin Bratu: „I-am spus Anamariei Prodan că vreau să fiu numărul 1 după Reghe”

Citește și alte știri despre Hermannstadt: 

Cutremur la Sibiu! Mesaj tranșant din partea conducerii: „Vom face schimbări în această iarnă!”

Ruben Albes a ajuns de râsul echipei după meciul cu Chindia din Cupă! Ce s-a întâmplat în timpul loviturilor de departajare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  30 Noiembrie 2020, 10:58

Cu cine a inselat'o? Au ajuns basarabenii sa dicteze si la Sibiu?

224556945391005
Horneţ Mirel  •  30 Noiembrie 2020, 01:14

De cand a aparut iar in fotbal *** aceasta, au inceput iar bl...., pardon jocurile de culise. Nu v-ati saturat sa ne-o tot bagati pe gat? Barbati frumosi in jurul meu... *** !!!!! Alte stiri nu aveti ?!!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibman
sibman  •  29 Noiembrie 2020, 22:47
Postat de Patraulea Trandafir pe 29 Noiembrie 2020, 21:45

Domnilor de la gsp , după ce ați epatat că nu o veți mai publica pe doamna aceasta (sau ați uitat ...) acum o promovați cu o nerușinare mai mare decât a ei înșiși ... Vă întreb . Nu vă e rușine ?

De ce te miri, astia ar calca si pe cadavre.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează