FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Scene halucinante la Astra Giurgiu! Omul lui Iordănescu n-are curaj să facă schimbări, Budescu sfidează pe toată lumea: „Eu nu mai joc, n-are rost”

Situația de la Giurgiu sfidează orice logică. Sursă foto: Facebook
Situația de la Giurgiu sfidează orice logică. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 16:20 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 16:41

Situația de la Astra Giurgiu se transformă în comedie. În continuare cu unele restanțe salariale, jucătorii sunt conduși de un secund al lui Edward Iordănescu, Alexandru Radu. „Principalul” din acte nu îndrăznește nici măcar să facă o schimbare în timpul unui meci.

Astra a început dezastruos sezonul acesta, pierzând chiar și cu modesta FC Argeș, și clubul tot mai adună probleme, pe toate planurile. Cea mai gravă o constituie datoriile înregistrate față de fotbaliști. Clubul are în continuare datorii către jucători. 

Se adunaseră chiar patru luni restante, apoi conducerea a reușit să stingă o jumătate din datorie, a plătit două salarii. Când l-a demis pe Bogdan Andone, înaintea etapei trecute din campionat, Ioan Niculae credea că avea să-l readucă la Giurgiu pe Edward Iordănescu. Așa ceva nu s-a întâmplat și sunt șanse minuscule ca Edi să accepte revenirea la Astra în condițiile date, cu fotbaliștii neplătiți, demoralizați, lipsiți de chef

Iordănescu a fost de acord să-l delege pe un secund al lui să conducă echipa temporar, câtă vreme el urmărește dacă e capabil clubul să mai rezolve dintre problemele care s-au strâns. Alexandru Radu, asistentul lui Edi, s-a aflat pe bancă și în runda trecută din Liga 1, în partida pierdută acasă cu FC Voluntari, 2-3.

Scene halucinante cu Budescu: „Eu nu mai joc, că n-are rost!”

El a dirijat și antrenamentele din aceste două săptămâni în care competiția a fost oprită pentru partidele internaționale. Radu e „principal” doar în teorie. De fapt, nici el nu se comportă ca un A1 real, nici jucătorii nu-l tratează ca pe un tehnician adevărat.

Giurgiuvenii au disputat un meci amical într-una dintre zilele trecute. După prima repriză, Budescu s-a enervat și n-a vrut să mai joace. „Mai lăsați-mă cu echipa voastră! Banii nu-i luăm, stăm de luni de zile și așteptăm! Eu nu mai joc!”. Radu l-a sunat pe Iordănescu, ca să-l întrebe cum ar trebui să procedeze în continuare. Edi nu a răspuns, nu avea telefonul la îndemână. Antrenorul de pe bancă s-a blocat fără sfatul tehnicianului de la telefon. 

El și echipa lui au întârziat reluarea jocului, cu speranța că Edward avea să sune înapoi. Cum nu a sunat, Astra a început repriza a doua cu zece jucători. Alexandru Radu n-a avut curajul să-l înlocuiască pe Budescu fără să discute înainte cu Iordănescu despre înlocuire!

9 martie 2020e data la care Edward Iordănescu a stat ultima dată pe banca unei formații, la Gaz Metan - CFR 0-0

VIDEO Edi Iordănescu despre haina de actor pe care trebuie să o îmbrace un antrenor: „De multe ori fabricam scandaluri în cadrul vestiarului”

Citește și alte știri despre Astra Giurgiu:

FC Argeș - Astra 1-0. Piteștenii reușesc să obțină prima victorie în actualul sezon

Dani Coman, necruțător la adresa jucătorilor Astrei: „Am ajuns de râsul României!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  18 Octombrie 2020, 10:15

nu ai ce sa le faci jucatorilor de genul lui Budescu , Alibec ... n-ai ce. Ei joaca cand vor .

sala_dalles
sala_dalles  •  17 Octombrie 2020, 18:54

Tare si declaratia lui pancone ! Cica asta e problema fotbalului romanesc ! De parca ar fi pierdut cu Fradi !

sala_dalles
sala_dalles  •  17 Octombrie 2020, 18:50

Daca toate echipele din.liga a treia o sa aibe infrastructura echipei Astra Giurgiu. Romania la nivel de Nationala va juca de la egal la egal cu Spania. Sper sa prind promovarea Astrei din liga a treia !!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează