FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // VIDEO + FOTO Scene reprobabile în finalul meciului decisiv pentru retrogradare » Benzar, târât de adversari pe teren

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +5   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 20:56

FC Hermannstadt s-a impus dramatic cu Dunărea Călărași, scor 2-1, și va disputa barajul pentru rămânerea în prima ligă cu U Cluj. În minutele de prelungire s-a format un meleu sancționat de Ovidiu Hațegan cu o ploaie de cartonașe.

  • Barajul dintre Hermannstadt și U Cluj se va disputa pe 8 și 12 iunie. Luni, 3 iunie, se va trage la sorți ordinea de desfășurare a celor două manșe.

Tensiunea retrogradării și-a spus cuvântul în ultimele minute ale partidei de la Sibiu. În primul minut de prelungiri, Dan Alexa a decis să îl înlocuiască pe Daniel Benzar. Fotbalistul împrumutat de la FCSB a fost bruscat de Sergiu Popovici, care l-a strâns de gât.

Benzar s-a prăbușit pe teren, însă n-a scăpat de furia gazdelor. Ștefan Blănaru l-a târât spre marginea terenului, generând o încăierare generală. 

screenshot 5 +6 FOTO

Ovidiu Hațegan a urmărit evenimentele, apoi i-a arătat cartonașul roșu lui Blănaru, l-a trimis în tribune pe Dan Alexa, iar Popovici și Benzar au primit „galben”.

Vezi VIDEO cu încăierarea de la final

Vezi și: 

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // Sibienii vor juca barajul pentru salvarea de la retrogradare cu U Cluj! Final dramatic în duelul cu formația lui Dan Alexa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  03 Iunie 2019, 19:34
Postat de blatistu49 pe 03 Iunie 2019, 10:41

ba clona Psd ista oricum trebuia sa dispara stadion de pe vremea lu Stalin public minunat bani publici cheltuiti degeaba

Dinamovist ratat

lionforever
lionforever  •  03 Iunie 2019, 10:49
Postat de blatistu49 pe 03 Iunie 2019, 10:41

ba clona Psd ista oricum trebuia sa dispara stadion de pe vremea lu Stalin public minunat bani publici cheltuiti degeaba

Bai baiatule tu esti cel mai prost comentator de pe acest site ever si vreo sa o demonstrezi zilnic, la călărași primarul este din partea p.n.l. iar consiliul local este condus tot de p.n.l, lasa placa cu politica ca esti penibil.

blatistu49
blatistu49  •  03 Iunie 2019, 10:41
Postat de Muzzi Ciprian pe 03 Iunie 2019, 10:31

ce ma mira mai tare este pasivitatea conducatorilor de la Calarasi! adica orice echipa schimba antrenorul cand nu merge! Alexa iese la pensie de acolo! adica nu vezi tu ca ala te duce in B?te-o fi promovat tot el, dar liga 1 e altceva! in tara orbilor, chiorul e imparat!

ba clona Psd ista oricum trebuia sa dispara stadion de pe vremea lu Stalin public minunat bani publici cheltuiti degeaba

Vezi toate comentariile (36)
Comentează