FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1

Se dezintegrează Dunărea Călărași? „Veteranii” și-au anunțat plecarea, Alexa așteaptă discuțiile cu șefii

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 21:45

FC Hermannstadt a trecut dramatic de Dunărea Călărași, scor 2-1, și va disputa barajul pentru rămânerea în prima ligă cu U Cluj. 

  • Barajul dintre Hermannstadt și U Cluj se va disputa pe 8 și 12 iunie. Luni, 3 iunie, se va trage la sorți ordinea de desfășurare a celor două manșe.

„Pe lângă acel gol am avut trei situații clare, singuri cu portarul, imediat după. Felicit Hermannstadt. Mă bucur pentru ei. Au un meci de baraj într-o săptămână, le țin pumnii. Asta e.

Am avut trei fundași centrali ca să asigurăm zona centrală. Au jucat doar cu minge lungă. Pe final au existat niște nesincronizări. E un meci pe care l-am controlat. Nu am pierdut din cauza vremii. E al cincilea joc pe care îl pierdem cu gol în prelungiri”, a declarat Dan Alexa la TV Digi Sport.

3 retrogradări din Liga 1 are Dan Alexa ca antrenor

Cine rămâne la Călărași?

Alexa nu e singur de viitorul său la Călărași. În schimb, Alexandru Bourceanu și Steliano Filip au anunțat deja că vor părăsi echipa de pe malul Dunării.

„Am retrogradat, înseamnă că e meritat. Nu știu ce se va întâmpla din sezonul următor. Nu știu dacă rămân, nu pot vorbi acum. Sunt mult prea supărat. Am retrogradat cu un gol primit în minutul 96. Conducerea va decide ce se întâmplă din sezonul următor”, a explicat Alexa.

„Nu știu ce voi face în continuare. Înțelegerea mea aici se termină. Am discuții, dar nu vreau să vorbesc despre asta într-un astfel de moment.
Îmi cer scuze pentru oamenii din Călărași”Steliano Filip

„Sper să nu mai am ghinionul din ultimii ani cu accidentările. Mă simt bine, îmi doresc să joc. Nu am niciun plan momentan. Contractul meu la Călărași s-a terminat. Nu știu unde mă va duce viața”Alexandru Bourceanu

Vezi și: 

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // VIDEO + FOTO Scene reprobabile în finalul meciului decisiv pentru retrogradare » Benzar, târât de adversari pe teren

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
popescu222
popescu222  •  03 Iunie 2019, 07:57

A retrogradat desi avea o multime de jucatori cunoscuti in echipa. Cu toate astea va prinde din nou un post bun prin Liga 1 sau prin China sau zona araba. E printre antrenorii care isi gasesc mereu angajament desi au numai rezultate proaste.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  03 Iunie 2019, 05:24

Nici ca se poate un antrenor mai bun pentru FCSB! Dupa ce a cpndus-o pe Dumanea de la "cazane" spre divizia B, Alexa - pupila preferata a Anei Maria Prodan este in pooole-pozition sa antreneze echipa care se pregateste cu sarg sa bifeze cel de-al cincilea sezon pentru a-si apara locul doi. Se aude ca A-M.P. va lasa... Las Vegasul si va reveni urgent la Bucuresti. Sau poate Alexa ca da o fuga pana in State.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Iunie 2019, 00:25

NU mai intra Dunarea din LIga a II-a decat dupa Rapid, Petrolul, UTA, FC Arges , Timisoara, Pandurii, Farul, Chiajna, BUzau, Resita ....vai mama voastra. Nici daca se voteaza 18 echipe nu mai reveniti in Liga 1 !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează