FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 1-0

SEPSI - CRAIOVA 1-0 // VIDEO+FOTO » E grozav vedetismul! Craiova exagerat de pretențioasă a lui Pițurcă a arătat ca un star scârbit

Articol de - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 17:30

Sepsi a învins Craiova, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost reușit de Pavol Safranko (25 de ani, atacant), în minutul 8.

Leo Grozavu a câștigat primul meci ca antrenor al lui Sepsi. Craiova prea elegantă și exagerat de pretențioasă a lui Pițurcă a permis victoria covăsnenilor, a arătat ca un star scârbit de vremea prea rece și de jocul prea dur.

Pițurcă va umple vestiarul echipei a doua cu nume bine cotate pe transfermarkt dacă-i va sancționa pe toți pentru atitudinea necorespunzătoare, așa cum a procedat cu Pigliacelli. Italianul cu tehnică de libero și cu comportament excentric a fost exclus și a apărut în poartă Laurențiu Popescu, un goalkeeper fără calități clare și cu mâini tremurânde. Popescu produce ocazii pentru adversari din nimic, îi sare mingea din mâini în mijlocul careului, spre surprinderea colegilor și a adversarilor, care așteptau o degajare banală.

Și mai conține echipa Craiovei vedete închipuite, nu e Pigliacelli un miez al vreunei revolte. Ivan, fotbalistul cu potențial imens deși încă nu are post clar, se crede prea bun pentru campionatul românesc și nu este îndeajuns de talentat ca să evolueze la un nivel mai bun. Andrei mai mult gesticulează decât joacă, e scârbit de construcția coechipierilor, îl enervează arbitrul, îl supără adversarii.

Pițurcă l-a trecut de pe extremă în centrul atacului și a creat astfel un "număr 9" fără joc de cap, fără demarcări, un hibrid "nici cal, nici măgar". Mihăilă e singurul activ și eficient, el își potrivește mingea pentru piciorul drept, în schema clasică, și trimite mingea în bară, la cea mai mare ocazie a Craiovei.

Sepsi are 1-0, a înscris Safranko, beneficiarul unei preluări dezastruoase a lui Ferreira. Fundașului portughez i-a sărit mingea din picior direct la atacant. Universitatea atacă greu cu playmakerul Cicâldău, la fel de frustrat și de plictisit ca și Ivan. Decarul crescut de Hagi se comportă și el ca un fotbalist prea bun pentru Liga 1, se strâmbă dezamăgit de jocul pe care el ar trebui să-l limpezească. De la el și de la Ivan au Pițurcă și suporterii Craiovei pretenții prea mari, ei creează și pot spulera iluzia că alb-albaștrii ar putea fi concurenți reali în lupta pentru titlu.

2.400de fani au asistat la meci

+14 FOTO

FOTO de Bogdan Bălaș

SEPSI - CRAIOVA 1-0

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Barisic, Diakhite, Fl. Ștefan - Vașvari, Velev - Carnat, I. Fulop, Ștefănescu - Safranko 
Rezerve: Fejer - Gal-Andrezly, R. Deaconu, Adebanjo, Salli, Karanovici 
Antrenor: Leo Grozavu 

Craiova: L. Popescu - Mățel, Bălașa, T. Ferreira, N. Bancu - Qaka, Cicâldău, Ivanov - L. Nițu, A. Ivan, V. Mihăilă 
Rezerve: A. Marinescu - Vătăjelu, Acka, Șt. Vlădoiu, A. Mateiu, Zakaric, M. Roman 
Antrenor: Victor Pițurcă

Stadion: Municipal
Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / Asistenți: Ciprian Danșa (Satu Mare) și Marius Nicoară (Mehedinți)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
kaloogarele
kaloogarele  •  01 Decembrie 2019, 23:41
Postat de George Adrian Popescu pe 30 Noiembrie 2019, 22:07

Am mai intrebat si intreb: are Craiova antrenor? Intreb pentru ca de la plecarea lui Mangia in orasul Baniei nu se mai joaca nimic, dar absolut nimic. Mai nou ii excludem din lot pe Mateiu, Pigliacelli, Martic, Roman, Barbut si spuneti voi daca ati vazut ceva bun in loc. Spuneti-mi un singur inlocuitor al acestora care a dat un randament superior. Macar unul. Ca sa nu mai amintim ca fundasii joaca mijlocasi la inchidere iar extremele sun mari varfuri de atac. Intelegeti ceva? Are Craiva antrenor?

vladoiu e excelent

984510541590030
Andras Demeter  •  01 Decembrie 2019, 07:33
Postat de j0k3r pe 30 Noiembrie 2019, 18:12

Ungurii nu joaca fotbal, sunt la MMA. Ras de arbitru care tine cu aceasta subs.pe.cie de oameni

Vai si amar:)

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Decembrie 2019, 05:32

cata bataie de joc la adresa celor mai inimosi suporteri!ca in bancul ala cu vaca irakiana ! "they bomb the *** out of you! you still have no cow but you have now a democracy!" bine ca v-a schimbat Piti gazonul! si sansele de a castiga campionatul!sau orice altceva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close