FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

Sepsi - Dinamo 0-1 // Jucătorul pe care Rednic l-a luat la ochi: „Nu mă interesează, se va exclude singur!”

Dinamo i-a plătit lui Antwerp 50.000 de euro în schimbul lui Jaadi FOTO: Raed Krishan
Dinamo i-a plătit lui Antwerp 50.000 de euro în schimbul lui Jaadi FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2019 10:03

Mircea Rednic este nemulțumit de evoluțiile de până acum ale lui Reda Jaadi și i-a transmis acestuia că nu îi mai acceptă jocul individualist.

Dinamo a câștigat a doua finală din cele cinci pe care trebuie să le bifeze pentru a putea spera la un loc de play-off. Deși toată suflarea roș-albă s-a bucurat peste măsură, antrenorul "câinilor", Mircea Rednic, a fost rezervat, având și motive de supărare. 

Jocul lui Reda Jaadi, 23 de ani, l-a nemulțumit pe "Puriu", care i-a trimis deja un mesaj public de avertizare: "Reda să înțeleagă că nu am nevoie la mijlocul terenului de artificii, ci de eficiență! Nu mă interesează spectacolul. Dacă nu va conștientiza acest lucru, se va exclude singur"

Conform surselor Gazetei, Rednic nu are de gând să facă nicio concesie în ceea ce îi privește pe noii fotbaliști și este dispus să ia orice măsură împotriva jucătorilor care nu îi respectă indicațiile cu sfințenie. Se ia în calcul chiar și rezilierea contractelor. 

Până acum, Jaadi a arătat calitate tehnică și curaj. Marocanul urcă des cu mingea la picior și capul sus, dar mai mereu se complică în momentele în care ar trebui să paseze simplu. Iar aceste lucruri l-au enervat pe Rednic, mai ales că mijlocașul de bandă a făcut aceleași greșeli și în victoria cu Iași, 3-0, și în cea de acum două seri, de la Sfântu Gheorghe.

2meciuri a jucat Jaadi pentru Dinamo în Liga 1, neavând vreo realizare

5este nota pe care Jaadi a primit-o în Gazetă pentru evoluția din meciul cu Sepsi

EXCLUSIV Mircea Lucescu asmute ”câinii” pe antrenorul lui Dinamo! Întâlnirea anti-Rednic a avut o concluzie clară: „Ne vom implica noi să-l punem la punct!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Februarie 2019, 13:12

Cred ca ar trebui sa aiba un pic de rabdare Rednic,Reda a dat dovada de dorinta si are si talent,trebuie si unul de asta! Se poate integra pe parcurs!E dorinta de a face impresie!

1028815367146016
Valentin Badica  •  11 Februarie 2019, 16:39
Postat de rocky2 pe 11 Februarie 2019, 16:18

Cu Iasul scrie domnule, nu cu prazilienii!;)

A modificat. Scria Craiova.

rocky2
rocky2  •  11 Februarie 2019, 16:18
Postat de Valentin Badica pe 11 Februarie 2019, 12:42

În victoria 3-0 cu Craiova Reda JAADI nu era în lotul lui Dinamo. Poate în victoria 3-0 cu Iași. Ne documentam și noi puțin dl ziarist ?

Cu Iasul scrie domnule, nu cu prazilienii!;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează