FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // VIDEO+FOTO „Câinii” sunt pe val! A doua victorie consecutivă îi aduce la doar două puncte de play-off

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 23:00

Dinamo a reușit al doilea succes consecutiv în Liga 1, impunându-se cu 1-0 pe terenul lui Sepsi după golul reușit de Daniel Popa în minutul 83.

După luni dureroase, Dinamo arată, în sfârșit, ca o echipă cu pretenții, nu precum una care luptă pentru evitarea retrogradării. La Sfântu Gheorghe, cu Nistor și Fabbrini la jumătatea terenului, roș-albii au fost în permanență periculoși, capabili să provoace panică în apărarea lui Sepsi. 

Cel mai aproape de gol în prima parte a meciului a fost Mihai Neicuțescu, în minutul 24. Puștiul revenit de la Chindia a interceptat o minge după o respingere greșită, dar a șutat în bară cu poarta goală!

S-a jucat într-un ritm alert în permanență, ocaziile curgând de la o poartă la alta. Dinamo a fost din nou aproape de gol, prin Montini, în minutul 37, iar ultima șansă a reprizei i-a aparținut lui Sepsi: Safranko a ratat inexplicabil din câțiva metri, la capătul unei faze în care a fost uitat în careu de fundașii lui Dinamo.

+21 FOTO
  • foto: Bogdan Bălaș

Echipa lui Uhrin a controlat repriza secundă. Ocaziile lui Montini (64) și Klimavicius (67) au prevestit golul victoriei.

În minutul 83, Nistor a inventat o pasă de senzație pentru Daniel Popa, iar vârful care înscrisese de trei ori contra Clinceniului a înscris cu o execuție superbă: șut cu stângul, din prima, de la 17 metri.

Dinamo obține a doua victorie consecutivă în Liga 1, îi provoacă lui Sepsi prima înfrângere din actualul sezon - nici FCSB, nici CFR nu câștigaseră pe terenul covăsnenilor -  și, mult mai important, se apropie la doar două puncte de locurile de play-off. Cine ar fi crezut?

4.400de spectatori au asistat la meci

Sepsi OSK - Dinamo 0-1

Sepsi (4-1-4-1): Fejer - Kylien, Tincu, Barisic, Konongo  - Velev - Gal. Andrezly, I. Fulop, Vașvari, Carnat - Safranko
Rezerve: Moldovan, R. Deaconu, Bouhenna, Karanovic, D. Flores, Salli Edgar, M. Ștefănescu
Absenți: -
Antrenor: Laszlo Csaba

Dinamo (4-2-3-1): Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Corbu - Filip - Sorescu, Nistor, Fabbrini, Neicuțescu  - Montini
Rezerve: Straton, R. Grigore, Moura, Răuță, Bru, Moldoveanu, D. Popa
Absenți: Brito (accidentat), Mrzljak (menajat)
Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: Municipal (Sfantu Gheorghe)
Arbitru: Ovidiu Hațegan

+21 FOTO

Vezi și:

FCSB - VIITORUL 2-1 // NOTE GSP Bogdan Vintilă, peste Gheorghe Hagi + Bogdan Țîru a luat nota 3!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (445)
caminero
caminero  •  03 Septembrie 2019, 15:15
Postat de Tihamér Takó pe 03 Septembrie 2019, 12:57

Dinamo este o echipa buna.Pacat ca are o parte din suporteri suburbani,rasisti,*** si needucati.Echipa va pierde foarte mult din cauza lor !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 Septembrie 2019, 12:57

Dinamo este o echipa buna.Pacat ca are o parte din suporteri suburbani,rasisti,*** si needucati.Echipa va pierde foarte mult din cauza lor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vendredi13
vendredi13  •  03 Septembrie 2019, 12:01

Şut cu stângul după ce şi-a așezat-o cu dreptul. Iar pasa e una nu chiar genială, i-a dat-o lui Popa înconjurat de trei fundași, nerecomandat.

Vezi toate comentariile (445)
Comentează