FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC VOLUNTARI 0-0

SEPSI - FC VOLUNTARI 0-0 // Victor Râmniceanu, afirmația serii: „Publicul m-a iubit, chiar dacă mă huiduie” » Ce au declarat cei doi antrenori

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 22:33

Victor Râmniceanu (29 de ani), portarul celor de la Voluntari, a fost omul finalului de meci cu Sepsi (scor 0-0). Acesta a apărat penalty-ul lui Gabriel Vașvari din minutele de prelungiri.

Râmniceanu a fost fluierat de publicul de la Sfântu Gheorghe după finalul jocului, însă goalkeeper-ul a părut neimpresionat: „Publicul m-a iubit, chiar dacă mă huiduie. Dumnezeu a făcut dreptate astăzi, la fel și etapa trecută”, a declarat acesta la TV Digi Sport.

3 penalty-uria apărat în acest sezon Râmniceanu

„E un punct bine venit. Nu e ușor să joci împotriva unei echipe care a pierdut foarte puține jocuri în acest campionat. Sunt mulțumit de Râmniceanu, portarul este acolo pentru a apăra, iar el și-a făcut treaba.

Aceste două remize din ultimele etape ne dau încredere, mai ales că acest campionat este foarte lung. Sunt mulțumit de toată echipa”
Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari

10 egaluriare Sepsi în acest sezon de Liga 1, după 14 etape

„Voluntari a jucat așa pentru că a vrut să ia un punct și a reușit. Pot să fiu supărat, să spun foarte multe despre joc.

Trebuia să avem mai multă creativitate la mijlocul terenului, însă nu e ușor să evoluezi împotriva unei echipe care joacă doar pe contraatac. Nu pot să zic nimic despre Vașvari. A ratat, este și el om”
Csaba Laszlo, antrenor Sepsi

VEZI ȘI:

SEPSI - FC VOLUNTARI 0-0 // FOTO + VIDEO » Primul meci al returului Ligii 1, o dezamăgire!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  26 Octombrie 2019, 01:15

Am asistat la un simulacru de meci, chiar ma intrebam, inaintea executiei, cum va rata Vasvari de la 11 m. si a facut o dand chiar in/la portar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează