FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - GAZ METAN

SEPSI - GAZ METAN 0-1 // VIDEO + FOTO Gaz Metan câștigă pe final și se menține în lupta pentru play-off » Olaru, eroul medieșenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 09:00

Gaz Metan s-a impus cu emoții pe terenul lui Sepsi, 1-0, grație unui gol marcat de Darius Olaru în minutul 83. 
 

Sepsi - Gaz Metan 0-1

Meciul a fost unul spectaculos, cu ocazii la ambele porți. După ce Gaz Metan a avut primele ratări, în minutele 6 și 18 prin Ely Fernandes, Sepsi a replicat prin Carnat, în minutul 39, al cărui șut a fost respins în corner. 
 

În minutul 83, Darius Olaru a marcat singurul gol. Șutul lui Ely Fernandes a fost respins în față de portar, iar Olaru a împins mingea în poartă, din 6 metri. 

După această victorie, Gaz Metan acumulează 26 de puncte, fiind pe locul 6, ultimul care duce în play-off. Sepsi se află pe 11, cu 16 puncte.

ECHIPELE DE START

Sepsi: Niczuly - Kilyen, Bouhenna, Barisic, Konongo - Fulop, Velev, Flores - Gal-Andrezly, Karanovic, Carnat
Rezerve: Deaconu, Dimitrov, Fejer, Safranko, Salli, Ștefănescu, Tincu
Antrenor: Csaba Laszlo

Gaz Metan: Pleşca - Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Droppa - Olaru, N. Dumitru, Ely Fernandes - S. Buş
Rezerve: Batista, Chamed, Drăghici, Pleașcă, Popa, Roșu, Trif
Antrenor: Edi Iordănescu

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe) 
Arbitru: Marius Avram (București) // Mircea Orbuleț (București), Daniel 

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (19)
gazistu
gazistu  •  22 Noiembrie 2019, 20:43
Postat de luisharcsa pe 10 Noiembrie 2019, 16:58

Am foarte multe rude in Sf Gheorghe. In rest tin plac toate echipele din Ardeal daca joaca cu echipe din regat. Daca joaca cu CFR, normal tin cu CFR-ul.Merg la toate meciurile jucate in Gruia, chiar daca am de facut dus intors, aproximativ 200 km.Am abonament de vreo 8-9 ani.

Am inteles ca nu-ti plac echipele din Muntenia, dAR echipele din Banat, Oltenia,Moldova, Dobrogea sau Maramaures, nu-ti plac? Numai alea din Ardeal|? de ce numai alea din Ardeal? Crezi ca Foresta Suceava, FCM Resita sau Delta Tulcea nu-s tot din aceeasi tara? CE aveti voi cu separatismul, cu zonele ? vre-ti sa se separe zonele sa fie independente, ca sa puteti "pune mana" mai usor pe Ardeal??? lamureste-ma si pe mine?

sepsi.osk
sepsi.osk  •  10 Noiembrie 2019, 22:05
Postat de sepsi.osk pe 10 Noiembrie 2019, 22:03

Marinescu a strigat spre suporteri: "afara cu ungurii din tara"! Dupa au inceput cu ria ria! Ce trebuiau sa faca suporterii? Sa-l aplaude? Tusierul a auzit si el ce striga Marinescu, de ce a ramas mut? Ce se intampla in aceste cazuri? Fotbalistul n-ar trebui pedepsit cumva? Intreb si eu!

E vorba de M. Constantin, scuze!

sepsi.osk
sepsi.osk  •  10 Noiembrie 2019, 22:03
Postat de cri5ti pe 10 Noiembrie 2019, 18:43

Dacă ție ți se pare normal ca la un meci de fotbal în România... o competiție organizata de federația de fotbal din România , sa se exprime ala de la stația de amplificare a stadionului în limba maghiara.. iar suporterii sa strige în tribune Ria Ria Ungaria.. atunci ia mai gândește-te dacă nu cumva ai tu o problema prietene

Marinescu a strigat spre suporteri: "afara cu ungurii din tara"! Dupa au inceput cu ria ria! Ce trebuiau sa faca suporterii? Sa-l aplaude? Tusierul a auzit si el ce striga Marinescu, de ce a ramas mut? Ce se intampla in aceste cazuri? Fotbalistul n-ar trebui pedepsit cumva? Intreb si eu!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează