FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

SEPSI - IAȘI 1-1 // Leo Grozavu, atac dur la adresa arbitrilor: „Nu trebuie să ne ferim! Atunci e circul de pe lume”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 21:31

Sepsi și Poli Iași au remizat, scor 1-1, în primul meci meci din play-out. Leo Grozavu, antrenorul gazdelor, a criticat arbitrajul. 

Arbitrul Marian Barbu a comis două gafe la primele acțiuni importante ale meciului, câte o eroare în defavoarea fiecărei tabere. În minutul 18 al partidei, Pavol Safranko, atacantul lui Sepsi, i-a luat fața lui Răzvan Grădinaru, a împins mingea, apoi a fost secerat în careu. Foarte bine plasat, arbitrul a considerat că atacantul slovac simulează. Aceasta este faza adusă în discuție de Grozavu. 

Leo Grozavu: „Nu trebuie să ne ferim”

„Dacă am fi fost mai clari în anumite situaţii am fi putut să întoarcem rezultatul şi în aceste condiţii, chiar dacă am fost conduşi cu 1-0. Au fost acele faze care se văd şi de pe lună, numai din teren nu se văd. Nu trebuie să ne ferim. Când e penalty, e penalty. Eu nu am văzut nici reluarea, dar mi se pare un fault atât de evident, o lovitură în care nici nu a vrut să joace balonul, pe undeva pe la coapsă. Când se întâmplă vreo greşeală pro Sepsi, e circul de pe lume. Când e invers, nu mai zice nimeni nimic”, a declarat Grozavu la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

SEPSI - POLI IAȘI // FOTO Greșeli uriașe de arbitraj în primul meci din play-out

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fabius_2014
fabius_2014  •  29 Februarie 2020, 09:23

Grozavu isi invata jucatorii sa intre la rupere. Jocul agresiv, uneori de-a dreptul violent, este caracteristic echipelor antrenate de Grozavu. Un antrenor mediocru, lipsit de caracter.

fibra
fibra  •  29 Februarie 2020, 09:22

Pentru cel ce a scris textul,cica asta e atac dur. Penibil.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Februarie 2020, 22:37

Strambul umbla la butoane sa nu se vada ca e cel mai slab antrenor roman . Oricum va duce Iasul in B daca il mai tine primarul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează