FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi l-a luat pe Ioan Dumiter, deși îl voiau Dinamo și CFR Cluj: „E unul dintre tinerii importanți din fotbalul românesc”

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2019 15:37

Sepsi a câștigat lupta cu Dinamo și CFR Cluj pentru semnătura lui Ioan Andrei Dumiter (20 de ani).

Formația covăsneană l-a convins pe atacantul timișorean să semneze pentru o perioadă de patru ani, fiind unul dintre remarcații sezonului trecut din Liga 2.

Vârful a marcat 21 de goluri, a reușit 9 pase decisive și a scos 8 penalty-uri în ultimele două sezoane din eșalonul secund.

Andrei Dumiter s-a alăturat lotului condus de Csaba Laszlo în cantonamentul din Austria, unde echipa a ajuns în cursul zilei de miercuri.

„Prin transferul lui Andrei Dumiter de la Ripensia Timisoara, Sepsi OSK a pus mâna pe unul dintre tinerii importanți din fotbalul românesc. Ne așteaptă un contract de patru ani în Liga 1, timp suficient să demonstrăm că se poate și mai mult. Felicitări și mult succes!”, a spus Cătălin Sărmășan, impresarul lui Dumiter.

La finalul lunii mai, GSP scria despre interesul lui Dinamo și al campioanei României, CFR Cluj, pentru Ioan Dumiter, însă părțile nu s-au înțeles și jucătorul a ajuns la Sepsi.

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo poate parafa două transferuri! Azi vor avea discuția decisivă pentru Jaime Baez de la Fiorentina

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  20 Iunie 2019, 20:08

Ieri era dorit de cioban , acum vad ca apar alte echipe , mm-ul zicea ca este principala lui tinta din aceasta iarna ...putina seriozitate nu strica .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează