FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 0-1

EXCLUSIV / VIDEO Secretul victoriei cu CFR Cluj » SMS-urile primite de oamenii din staff-ul lui Sepsi înaintea meciului

Sepsi a învins-o pentru prima oară în istorie pe CFR Cluj. Sursă foto: Facebook Sepsi OSK +41   FOTO
Sepsi a învins-o pentru prima oară în istorie pe CFR Cluj. Sursă foto: Facebook Sepsi OSK

Articol de , - Publicat marti, 11 mai 2021 11:20 / Actualizat marti, 11 mai 2021 11:40

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a dezvăluit cum au fost mobilizați jucătorii lui Sepsi înaintea victoriei din „Gruia”, care a fost întâiul succes al covăsnenilor împotriva lui CFR Cluj.

În ultimele săptămâni, oamenii de fotbal din România au suspectat o posibilă legătură de prietenie între CFR Cluj și Sepsi. Luni seara, covăsnenii au făcut un meci mare și i-au pus o piedică serioasă CFR-ului în lupta pentru titlu. La final, oficialii și jucătorii de la Sepsi le-au arătat obrazul contestatarilor, în timp ce directorul sportiv Attila Hadnagy a dezvăluit unul dintre secretele triumfului din „Gruia”.

Attila Hadnagy: „Am demonstrat că noi nu umblăm cu prostii”

„Suntem foarte bucuroși și cred că am meritat în totalitate să câștigăm. Am fost echipa mai bună și puteam să câștigăm și mai clar. Am demonstrat că noi nu umblăm cu prostii. S-a dus trenul titlului, dar suntem bucuroși că ne-am bătut de la egal la egal cu CFR, Craiova și FCSB. Nu am lăsat-o pe CFR Cluj să joace. Am arătat că putem bate și astfel de echipe cu jucători experimentați. 

Suntem mulțumiți că am bătut cele mai bune echipe ale campionatului. După ce am văzut că Botoșani a învins Craiova, am trimis mesaje tuturor antrenorilor, secunzilor, lui Leo Grozavu, le-am spus că avem cea mai mare șansă să ajungem aproape de Craiova și să terminăm pe locul 3. Acum, jucătorii vor lua prime duble”, a declarat Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Scandal înainte de CFR - Sepsi » Reacție oficială: „E un nesimțit!”
CFR - SEPSI
Scandal înainte de CFR - Sepsi » Reacție oficială: „E un nesimțit!”

Bogdan Mitrea: „Victoria e pentru toți cei care au spus prostii despre noi”

Am spus de la început că vrem să-i batem pe toți. Ne bucurăm enorm că am reușit să câștigăm. De data aceasta, cei de la CFR Cluj n-au mai fost atât de norocoși și mă bucur că i-am bătut. Victoria e pentru toți care ne-au contestat și au vorbit prostii despre noi. Cred că puteam câștiga cu mai mult de 1-0 - Bogdan Mitrea, fundaș Sepsi Sfântu Gheorghe

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - Sepsi 0-1

+37 FOTO

Citește și alte știri despre Sepsi Sfântu Gheorghe: 

EXCLUSIV / VIDEO Laszlo Dioszegi, după victoria cu CFR Cluj: „Toată țara a spus că suntem echipa lor”

VIDEO Leo Grozavu, satisfăcut după succesul cu CFR: „Îmi pare rău pentru cei care s-au aventurat să facă declarații”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
105662257060988
Eugen Qy  •  12 Mai 2021, 03:48

Lui *** i s-a mai dat o sansa, dar a ratat-o se pare , intr-un mod rusinos. A trimis jucatori sa elimine STEAUA din drumul drept spre liga a 2a si rezervele fecesebiste se consuma suplimentar. Cand vor avea nevoie suplimentar de energie ia-o de ubde nu-i !!! Probabil in meciurile cu STEAUA fc fcsb va trimite echipa de liga 1 dar sa nu uite ca asta e deja OBOSITA si are SI rezervele obosite ! S-ar putea ca urecheala pe care o va primi bg sa fie MARE ! ASTEPTAM !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  12 Mai 2021, 01:19
Postat de observator_ipohondru pe 11 Mai 2021, 14:21

Voi va ganditi la noi ca la niste fraieri care cred orice li se serveste. Hai sa fim seriosi, asta a fost ordinul de zi pe unitate. Trebuiau sa piarda toate intr-un fel sau altul. Adica, sa se modifice, dar sa nu se schimbe nimic. Cartile sunt facute tot pentru chefere, ordin de la nasu' catre finu'

Da bravo, astia ne cred fraieri :) Se vede din avion , trebuia sa faca ceva sa inchida gura fraierilor. Eu oricum nu ma uit la meciurile lor trucate, se vede ce fotbal avem de lumea a 3 a spre a 4a tocmai din cauza acestor practici, in acest mediu nu vom creste in veci jucatori adevarati. Singura speranta tot in cei care sunt peste hotare. Din pacate acestia sunt foarte putin si nu toti sunt interesati sa joace pentru Romania.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  11 Mai 2021, 14:38

Ciobanul tocmai ce a recunoscut ca echipa Clinceniului este a lui. Asteptam cu nerabdare sa intervina dna-ul si sa-l salte. Ieri prostul a servit partea a 2 din serialul Bunica . Dumnezeu nu le ajuta hotilor , adio inca un titlu satana hoata.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează