FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

SEPSI SF. GHEORGHE // S.O.S. Florin Ștefan » Mirel Rădoi: „A avut ofertă de 2 milioane de euro din Rusia” + Răspunsul patronului

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 17:19

Ajuns la un moment dat printre „tricolorii” mari, Florin Ștefan nu mai prinde prima echipă la Sepsi. Șefii clubului fac totul pentru a-l readuce pe fundașul de 23 de ani în atenția echipelor care îl urmăreau în vară. 

Om de bază în echipa lui Mirel Rădoi la Euro în vară, Florin Ștefan nu trece printr-un moment prielnic. Fundașul stânga de 23 de ani a pierdut echipa la Sepsi, fiind doar rezervă la meciurile cu Astra din Cupa României și FCSB în campionat. Antrenorul Csaba Laszlo l-a pedepsit pentru evoluțiile mai puțin convingătoare din ultima vreme. N-a fost folosit niciun minut în ultimele două jocuri oficiale. 

„A jucat slab, dar avem încredere în el” 

Patronul echipei, Laszlo Dioszegi, a explicat decizia luată de antrenor: „A avut niște meciuri mai slabe și antrenorul a decis să-l treacă puțin pe bancă. Să-și revină. Noi avem încredere în el, știm că e un fotbalist de valoare, cu siguranță își va reveni”.  

Și managerul Cornel Șfaițer a comentat situația lui Ștefan. Oficialul covăsnenilor a purtat mai multe discuții individuale cu jucătorul în încercarea de a-l readuce în forma care l-a dus chiar și la naționala lui Contra: „Îl cunosc bine pe Florin. Să știți că e un băiat cu un caracter frumos. Avem mare încredere în el. E un jucător de picior stâng, poate ajuta mult echipa. Sunt convins că va trece peste acest moment mai greu”. 

Afectat de ratarea transferului 

Florin Ștefan a făcut un Campionat European de excepție, moment care a atras atenția mai multor cluburi. Iar ratarea transferului poate fi o explicație pentru forma modestă din ultima vreme.  

Selecționerul Mirel Rădoi susține că fundașul de 23 de ani ar fi putut fi o lovitură pentru Sepsi: „A avut o ofertă concretă de 2 milioane din Rusia”.  

Dioszegi s-a arătat surprins: „Cât? 2 milioane? Păi, dacă aveam o asemenea ofertă credeți că-l țineam? E un jucător tânăr, dar nu e atacant sau mijlocaș. E fundaș, iar această sumă e foarte mare”. 

Finanțatorul covăsnenilor a recunoscut că singura discuție a fost cu FCSB: „Gigi Becali l-a dorit. Era vorba despre 500.000 de euro, dar totul verbal. La noi la club n-a ajuns nicio ofertă oficială”.  

„Am mai avut probleme cu jucătorii tineri, care au astfel de perioade. Știu cum să-l facem pe Florin să revină la forma de acum puțin timp. Toată lumea are încredere în el, are valoare, știm că va reuși” - Cornel Șfaițer, manager FC Botoșani 

850.000 de euroeste cota lui Florin Ștefan pe transfermarkt

11 meciuria adunat Ștefan în acest sezon la Sepsi

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Denis Alibec, primul interviu după convocare » Ce spune despre revenirea la lot, Florinel Coman la City și FCSB: „MM i-a făcut «jocul» lui Narcis”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sibelius
sibelius  •  10 Noiembrie 2019, 09:54
Postat de Laurentiu Georgescu pe 09 Noiembrie 2019, 22:19

Tot nu inteleg ce legatura are Sfaiter cu Sepsi si cu Stefan....

E manager general la Sepsi.

sibelius
sibelius  •  10 Noiembrie 2019, 09:48
Postat de dumitru82drugan pe 10 Noiembrie 2019, 09:02

Un alt copil al lui Mirel impins la maxim fara calitati care sa facut de ras la U21 Mirele numai cu presa il poti impinge sa joace recunoaste ca nu ai calitati de selectioner

Recunoaște că nu ai terminat clasa a 4-a.

sibelius
sibelius  •  10 Noiembrie 2019, 09:46
Postat de zagna pe 09 Noiembrie 2019, 18:46

Răzbunare ca a preferat România, ce o mai dați după copac...

E greu sa comentezi lucruri pe care nu le cunoști...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează