FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Candidată la play-off-ul Ligii 1, devastată de COVID-19 » Probleme de lot înaintea partidei din etapa următoare

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 18:52 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 19:36

Sepsi Sf. Gheorghe a depistat 5 noi cazuri de coronavirus în lotul echipei, înainte de partida cu Astra Giurgiu din etapa #18 a Ligii 1.

Fundașul Florin Ștefan și mijlocașii Anass Achbar, Lorand Fulop, Cătălin Golofca și Marius Ștefanăescu au fost testați pozitiv cu COVID-19, alături de antrenorul Leo Grozavu și preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, aceștia din urmă depistați în urmă cu o săptămână. De asemenea, Claudiu Petrila are și el un test pozitiv și unul negativ, fiind pe lista celor incerți. Fotbalistul împrumutat de la CFR a repetat testul, însă până atunci este în izolare. 

Probleme de lot înainte de meciul cu Astra

Pe lângă jucătorii depistați pozitiv cu COVID-19, Rachid Bouhenna nu va putea juca în partida cu Astra din cauza cartonașului roșu luat în etapa trecută cu CFR Cluj. Andrei Dumiter, Florin Purece și Istvan Fulop sunt accidentați și nu vor fi nici ei în lotul echipei.

Pentru meciul cu Astra Giurgiu, atacanții disponibili din lotul celor de la Sepsi sunt Admir Bajrovic și Pavol Safranko, al doilea revenit și el după o perioadă de două săptămâni în care a fost infectat cu COVID-19. 

VIDEO. Bogdan Mitrea a intrat peste colegi în cameră și i-a luat la întrebări: ”Pleci de la Sepsi?”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Un fost campion cu Dinamo șochează: „Am jucat în meciuri trucate! Și n-au fost puține! Voiam să mă las”

Adi Popa s-a întors în Liga 1! Cu ce echipă s-a înțeles „Motoreta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valeri.gazzaev.chiar.el
valeri.gazzaev.chiar.el  •  20 Ianuarie 2021, 19:37

In mod evident, s-au infectat de la fc kvsc 1907. Clinica de la Cluj, cu influenta lui Vasile Hancu a rezolvat si a ascuns bine cazurile. O rusine de echipa, umilita de amatori bucatari din Luxembourg si ajutata din umbra de mafia psdista. Si nu uitati, fc fcsb nu e Steaua!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează