FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Situație unică în fotbalul românesc! Jucătorii Astrei au fost într-o situație disperată, dar acum exultă

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 18:04

Mijlocașul de 34 ani al celor de la Astra a declarat astăzi că unii jucători au fost cu banii în avans la ultimele meciuri. Lovin e de părere că o eventuală calificare în primăvara Europa League ar fi mult mai importantă pentru Astra decât calificarea în play-off-ul Ligii 1. 

"Cred că suntem în creștere, în ultima lună am arătat din ce în ce mai bine. Poate că adversarii au început să ne ia de sus și noi reușim să-i surprindem. Dacă n-am prinde play-off-ul, ar fi o rușine. Totuși, pentru mine ar fi mai importantă primăvara europeană decât play-off-ul.

Câțiva jucători am fost cu banii în avans de câteva săptămâni. Noi am ajutat clubul acceptând să amânăm primirea banilor și acum când vin banii intră direct în conturile jucătorilor. Cred că unul dintre motivele pentru care suntem în creștere este și acesta, că s-a lămurit situația cu restanțele financiare", a spus Lovin la TV Dolce Sport. 

Astra se află pe locul 10 în campionat, la 3 puncte de prima poziție care asigură play-off-ul, în timp ce în Europa League giurgiuvenii sunt pe locul 3 în grupă, la un punct de ocupanta locului doi, Austria Viena, cu două etape înainte de final. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
samertx
samertx  •  22 Noiembrie 2016, 23:37
Postat de Marius Marinescu pe 22 Noiembrie 2016, 23:08

Dl Apartament, inainte sa critici pe cineva,uita-te la greselile dumitale

arsenie a decedat, copia lui face minuni pe site, să mai zică cineva că nu există minuni adevărate, bre! :))

1057017557697432
Marius Marinescu  •  22 Noiembrie 2016, 23:08

Dl Apartament, inainte sa critici pe cineva,uita-te la greselile dumitale

121811218274955
Apartament Betty  •  22 Noiembrie 2016, 22:55
Postat de arsenie_b pe 22 Noiembrie 2016, 21:20

doar minamo sigur nu se califică în playoff. O sa rămână doar cu ***

Mai nenea Arsenie la vpoi in Moldova nu ai invatat nimic altceva decit sa spui minamo.La IQ ul tau cred ca si scoala ai facut-o ***.Esti jalnic copile.Incearca sa faci ceva pina nu este prea tirziu si ajungi pe la Socola ca nu esti departe.Cred ca nu ai nici familie si niciprieteni sa te invete ceva esti un om pierdut.S-ar putea ca magarul de la stina la care lucrezi sa te fi lovit cu copita ca esti capiat tare copile.Nu cred ca mai este leac pentru tine,Pacat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează