FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Speriat de ce a găsit la Dinamo? I-a cerut 3 zile de gândire lui Rednic înainte să semneze

Ismail Isa (stânga)
Ismail Isa (stânga)

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 22:52 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 23:24

Ismail Isa (32 de ani, atacant) a ajuns marți la București pentru a negocia cu Dinamo. Bulgarul evită să semneze momentan.

Dinamo e într-o cursă contra cronometru. Rednic trebuie să legitimeze rapid noi jucători, întrucât „câinii” sunt amenințați iar cu interdicția la transferuri. TAS poate dicta aceeași sancțiune care i-a afectat pe roș-albi și în vară - detalii, AICI.

Din informațiile Gazetei, Isa a cerut 3 zile de gândire și apoi îi va da răspunsul final lui Rednic, care își dorește rapid cel puțin un om de gol.

De la revenirea lui Rednic, Dinamo a oficializat o singură mutare: cea a mijlocașului Michel Espinosa (28 de ani).

Dinamo caută golgeter

În afara slovacului Tomas Vestenicky, 25 de ani, care a început deja antrenamentele sub comanda „Puriului”, Dinamo îl vrea și pe Isa, dar și pe atacantul olandez Paul Gladon (29 de ani), liber de contract după despărțirea de FC Emmen.

Isa este recomandat de experiența în diverse campionate, el evoluând atât în țara natală, cât și în Turcia sau în Moldova. Fotbalistul de 1,83 de metri a adunat și 9 selecții la prima reprezentativă a Bulgariei, plus un gol, alegând să reprezinte această țară chiar dacă are origini turcești.

Suișuri și coborâșuri pentru Ismail Isa

De la 18 ani a trecut pe la 13 echipe, înainte de a ajunge la Săftica: Svetkavitsa, Haskovo, Levski Sofia, Lokomotiv Mezdra, Karabukspor, Elazigspor, Litex Loveci, Sheriff Tiraspol, Beroe Stara Zagora, Dacia Chișinău, Vereya, Dunav Ruse și Cherno More Varna. Așa cum a transmis și Mircea Rednic, și Vestenicky, și Isa vor face vizita medicală și vor fi supuși la un test fizic, urmând, dacă totul este în regulă, să semneze cu Dinamo.

Isa a revenit în naționala Bulgariei în octombrie 2020, când a adunat două selecții pentru reprezentativa de la sud de Dunăre. Pentru gruparea din Varna a adunat ediția trecută 28 de meciuri, marcând un gol și oferind 5 assist-uri. În ediția de primăvară a sezonului trecut nu a mai fost titular la formația de pe litoral.

2 goluriîn 10 meciuri a marcat Isa în preliminariile Champions League pentru Levski și pentru Seriff Tiraspol

3 trofeea adunat atacantul în carieră: campionatul și Cupa Moldovei, plus Supercupa Bulgariei

4 goluriși un assist are bulgarul în grupele Europa League în 13 meciuri pentru Levski și pentru Seriff

VIDEO. Ismail Isa în acțiune la Cherno More:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Probleme pentru Rednic » Un titular ratează meciul de la Mediaș: „Are febră mare, dar nu e Covid”

Ionel Dănciulescu dezvăluie motivul pentru care nu a revenit la Dinamo: „Mă întorceam dacă m-ar fi dorit cu adevărat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  15 Octombrie 2021, 22:41

1>0

therealreddog33
therealreddog33  •  15 Octombrie 2021, 08:05

1 gol in 28 de meciuri în Bulgaria... Hmm, nu sunt sigur ca e un plus fata de Moldoveanu ????. Din partea mea, poate sa se gândească și mai mult.

babin
babin  •  15 Octombrie 2021, 04:35

Sper sa nu retrogradeze, sa mai radem si la anu'...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează