FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

De ce nu are Dinamo stadion? Ionuț Negoiță îl acuză pe Nicolae Badea: „Primea niște spații comerciale! Oamenilor le-a fost frică”

Așa arăta proiectul pentru noul stadion Dinamo, care ar fi fost gata în 2020.
Așa arăta proiectul pentru noul stadion Dinamo, care ar fi fost gata în 2020.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 20:41 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 20:43

Ionuț Negoiță, 47 de ani, fostul patron al clubului Dinamo, om de afaceri în imobiliare, industria hotelieră și construcții, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Ionuț Negoiță crede că Nicolae Badea e vinovat pentru că Dinamo nu are stadion și dă detalii din discuțiile avute cu Ministrul Internelor, Carmen Dan.

- Domnule Negoiță, vreau să vorbim de stadion.
- Pfff... Stadionul este o altă frustrare enormă pe care am avut-o.

- Multă lume v-a acuzat că ați vrut să dați un tun imobiliar acolo.
- Lumea spune ce dorește. Acolo e terenul statului, nu exista varianta să fac altceva. Acolo trebuia făcut stadion ca la Steaua și Rapid. La Dinamo nu s-a făcut. Ghinion, ar spune unii. Terenul era în proprietatea statului și nu putea ajunge niciodată la un privat.

- Știți cum se spune...
- Într-adevăr, sunt elemente care se dau dinamoviste și sunt stimulate. Și nu doar verbal să atace! Să atace și asta a fost o ipoteză lansată de unii ticăloși care... În fine! Când îți dai seama care e realitatea... Eu luptam să se facă stadion! Orice stadion este înscris într-un sistem și apare ca teren de sport. Nu poți să-i schimb destinația prin lege. Cu atât mai mult că e terenul statului.

- Tot lumea a spus că nu s-a făcut stadion din cauza domnului Badea.
- Discutăm de chestiuni concrete. Am fost la minister de trei-patru ori când era doamna Carmen Dan ministru. Și lupta foarte mult să se facă stadion. Era o Asociație făcută de pe vremea lui Adrian Năstase prin Hotărâre de Guvern și i s-a dat acestei Asociații, care nu mai are activitate sportivă, baza, contra unui chirii. Chirie care nu s-a mai plătit de foarte mulți bani. Societatea e în insolvență.

- Așa? Și atunci?
- Celor de la minister și de la Compania Națională de Investiții le-a fost teamă să investească pentru că riscau niște litigii. Când investești, lucrurile trebuie să fie clare. Să fii proprietar sută la sută și să nu ai litigii pe acea poveste. Acea Asociație a rămas acolo agățată și oamenilor le-a fost frică să-și asume.

- N-au putut să se înțeleagă?
- Picaseră de acord și urma ca Asociația, care n-a făcut nimic concret pe-acolo, să-și ia niște spații comerciale prin care să facă niște bănuți, să-și țină cheltuielile din insolvență. Și așa stadionul să meargă mai departe. Dar, până la urmă, acea hârtie n-a mai fost făcută și ăsta e motivul pentru care nu s-a mai făcut stadionul.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU IONUȚ NEGOIȚĂ

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Propunere de ultimă oră pentru Mircea Rednic de a prelua Dinamo! Ce a răspuns antrenorul

Gică Hagi despre echipa de unde îi pare rău că a plecat: „E clar că regret, 100%!” » Ce jucător de acum spune că îi seamănă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
creeperno999
creeperno999  •  10 Martie 2021, 22:42

Daca scapa de societatea aia, negoita ar fi primit stadionul prin psd si ar fi tepuit si mai multi bani de la Dinamo

catalynn
catalynn  •  10 Martie 2021, 22:34
Postat de bigd pe 10 Martie 2021, 22:00

Ai gafat-o ca ddb-ul cu testele antidoping :)) Te-ai uitat de curiozitate pe pagina SL de facebook sa vezi cine da like la postari?

Am văzut in schimb cine dă “angry” ... Daca ai intrat pe pagina SL poți confirma ca sunt destui fcsbisti de-ai tăi rătăciți pe acolo, toți deștepți in cap recitând vechile manele becaliste cu “continuitatea”, “site-ul UEFA”, “banii publici”, “înființarea din MO” etc . Sa zicem Doamne Ferește și fie la ei acolo! :-))))

pazvante.chioru
pazvante.chioru  •  10 Martie 2021, 22:32
Postat de adook pe 10 Martie 2021, 22:28

sa nu-l astepte pe prost vreo ancheta inaintea ta.

n-are el norocul de a prinde o așa notorietate...unde nu ar da Domnul...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează