FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, desființată de un fost jucător: "Nu sînt condiții pentru performanță, echipa n-are nume"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2015 17:56

Florin Lovin (33 de ani), mijlocașul Astrei, formație aflată pe primul loc în Liga 1, i-a făcut praf pe steliști. 

"Nu cred că ar trebui ca jucătorii noștri să se ducă la Steaua. La Steaua nu sînt condiții de mare performanță. N-are nume, n-are emblemă, n-are bază de pregătire. La Astra e altceva. În condițiile care sînt acum la Steaua e greu să te gîndești la Champions League, nu poți să te gîndești nici măcar la Europa League.

Nu e ușor să te antrenezi în fiecare zi în altă parte. Pentru mine e o surpriză că Steaua a cîștigat toate meciurile cu Reghecampf. Cu Viitorul a avut și puțin noroc. Cred că dacă la Astra nu va pleca nici un jucător, noi vom fi prima candidată la titlu", a spus Florin Lovin la Dolcesport.

Florin Lovin a jucat pentru Steaua în perioada 2004-2009. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FCM Bacău, 1860 Munchen, Kerkyra, Kapfenberger, SV Mattersburg, Oțelul Galați, Concordia Chiajna și Astra.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (107)
valentinn10
valentinn10  •  30 Decembrie 2015, 11:29

Cat de parsiv si mai ales cat poti fi de prost ca sa scoti asemenea prostii pe gurita aia urat mirositoare . Bai , lovine cu l mic , daca acum te cheama Gigi la STEAUA , in genunchi mergi pana acolo , oriunde ai fi in vacanta , ***. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA 27

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benaflek
benaflek  •  30 Decembrie 2015, 07:44

ho lovine nu te aprinde ca nu te vrea steaua pe tine.cum te da subconstientul de gol.in sinea ta ai fi vrut sa te ceara iar caracterul tau *** a glasuit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  30 Decembrie 2015, 06:31

Pai, anul trecut, nici Galca nu a avut sigla si galeria in retur si a facut tripla iar Astra a luat 0 trofee.

Vezi toate comentariile (107)
Comentează