FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mesaj tranșant al fotbalistului lovit brutal de Nicușor Bancu: „Îți arăți caracterul la înfrângeri”

Stefan Ashkovski, lovit de Nicușor Bancu +6   FOTO
Stefan Ashkovski, lovit de Nicușor Bancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 21:02 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 21:54

Stefan Ashkovski (30 de ani), fotbalistul celor de la Sepsi, a ținut să-i transmită un mesaj lui Nicușor Bancu, eliminat în returul din semifinalele Cupei României cu Sepsi, scor 0-1, 1-3 la general.

  • Nicușor Bancu a fost eliminat în minutul 86 al returului cu Sepsi din semifinalele Cupei României, la scorul de 0-1, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Stefan Ashkovski.
  • Sepsi s-a impus cu 3-1 la general și s-a calificat în finala Cupei României.
Nicușor „BLACKOUT” Bancu » Alte 3 momente în care căpitanul Craiovei și-a pierdut capul: acuzat de rasism și complot împotriva antrenorului
CSU Craiova
Nicușor „BLACKOUT” Bancu » Alte 3 momente în care căpitanul Craiovei și-a pierdut capul: acuzat de rasism și complot împotriva antrenorului

Ashkovski a dezvăluit că gestul grosolan al căpitanului Craiovei l-a luat prin surprindere și i-a amintit de conflictul dintre Zidane și Materazzi, în finala Campionatului Mondial din 2006.

Stefan Ashkovski: „Îți arăți caracterul la înfrângeri”

„A fost un duel, mingea a ieșit în afara terenului, m-am postat în fața lui și m-am trezit că se repede spre mine și mă lovește cu capul în piept. Iar când eram căzut am simțit că mă lovește mingea în cap. M-am gândit în acea secundă: «Doamne, ce-a fost asta?!». 

Nu sunt însă supărat pe Bancu. L-am iertat. În fotbal se mai produc astfel de evenimente. Adevărul e că m-a surprins gestul lui Bancu. Am mai jucat în destule ocazii împotriva lui, n-au existat niciodată probleme. Sunt capabil însă să înțeleg că, pe durata unui joc, mintea e uneori fierbinte și te împinge să mai ai ieșiri necontrolate. 

Dar, indiferent că pierzi sau câștigi, trebuie să rămâi un om demn, corect, mai ales din postura lui de căpitan al Craiovei. Când Italia a pierdut barajul împotriva noastră a Macedoniei, au venit să ne salute, să ne strângă mâna. Despre asta e vorba. Îți arăți caracterul la înfrângeri”, a declarat Stefan Ashkovski. potrivit playsport.

S-a întâmplat exact ca în finala Mondialului din 2006. Bancu - Zidane, eu - Materazzi. Voi ține minte pentru totdeauna episodul de la Craiova.
- Stefan Ashkovski, Sepsi

Nicușor Bancu, gest grosolan în CSU Craiova - Sepsi 0-1

+2 FOTO

La o fază banală, în momentul unui aut, aproape de poarta lui Pigliacelli, Bancu și-a pierdut cumpătul. Și-a luat elan și l-a lovit violent cu capul în piept pe Ashkovski. Căpitanul Craiovei nu s-a oprit aici! A luat mingea și a aruncat-o în capul adversarului, aflat întins pe gazon. Horațiu Feșnic a intervenit și i-a arătat direct cartonașul roșu.

CFR Cluj - CSU Craiova » Cu o victorie, ardelenii rămân favoriți la titlu!

Ce suspendare riscă Nicușor Bancu, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Așkovski în finalul semifinalei cu Sepsi
CSU CRAIOVA
Ce suspendare riscă Nicușor Bancu, după ce l-a lovit cu capul în piept pe Așkovski în finalul semifinalei cu Sepsi
Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Nicușor Bancu, după eliminarea din cupă: „Tensiunea și-a spus cuvântul”
CRAIOVA - SEPSI 0-1
Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Nicușor Bancu, după eliminarea din cupă: „Tensiunea și-a spus cuvântul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
917516058278640
Marius Nica  •  14 Mai 2022, 13:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează