FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Steliano Filip, fără rețineri despre dedesubturile conflictului cu Vasile Miriuță: „Știți ce m-a deranjat, de fapt?”

Steliano Filip a fost atacat pe la spate de Vasile Miriuță
Steliano Filip a fost atacat pe la spate de Vasile Miriuță

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 11:11

Steliano Filip (25 de ani) a fost în centrul atenției la scandalul care a acaparat finalul de sezon din Liga 1. Fundașul Dunării Călărași a fost brutalizat de Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, în timpul meciului câștigat de sibieni cu 2-1 și care a provocat retrogradarea călărășenilor.

Filip a intervenit prin Skype le emisiunea GSP Live, oferind detalii despre relația sa cu Vasile Miriuță. Fundașul spune că aștepta să primească măcar un telefon din partea celui care l-a antrenat la Dinamo în sezonul 2017-2018. 

 

„Când am plecat de la Dinamo, am plecat în relații bune cu Vasile Miriuță. Cred că a fost un moment de frustrare, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Nu mi-a venit să cred că a putut să facă așa ceva. Ca antrenor, trebuie să fii un exemplu. M-a lovit de două ori, m-a lovit cu ură!

Sincer, ce m-a deranjat e că putea să-mi dea un mesaj și să-mi ceară scuze. Măcar un gest. N-am primit niciun mesaj”, a declarat Steliano Filip, în dialogul purtat cu Costin Ștucan, la GSP Live. 

Steliano Filip și Vasile Miriuță, în perioada în care „Tati” era antrenor la Dinamo

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Steliano Filip, dezvăluire HALUCINANTĂ la GSP Live: „Mi s-au oferit 20-25.000 de euro ca să iau un cartonaș galben”

"Pumnii lui Miriuță minte nu au". Costin Ștucan despre gestul golănesc al antrenorului de la Hermannstadt și despre teoria conspirației cu echipa lui Iohannis

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
wba33
wba33  •  07 Iunie 2019, 14:32
Postat de cpt.ahab pe 07 Iunie 2019, 08:00

Miriuță n-a fost suspendat până acum?! Înseamnă că Ștucan are dreptate!

***. Stucan care se face ca nu vede greselile impotriva acestei echipe. Cum poate un om care are un minim de inteligenta sa spuna ca Hermannstadt e sustinuta politic cand a jucat aproape toate meciurile in deplasare, joaca pe o ruina de stadion, a fost dezavantajata clar in foarte multe meciuri, are probleme financiare si se zbate sa nu retrogradeze ? Asa arata o echipa sustinuta politic, nu ? ***. Asta e culmea nesimtirii...sa fii furat si tot tu sa fi cel acuzat. Bine ca nu mai e Craiova sustinuta politic...care primeste un penalty inventat la fiecare 2 meciuri. Vai de steaua voastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  07 Iunie 2019, 10:14

stelica tu esti un mic pervers. vresi sa sti ce l-a deranjat si asta nu pentru ca i-as da dreptate lui "Taticu si mamica?" pai te-a scos bazma curata cu betiile de pe la iasi parca sau botosani cind nu a spus nimic din tot ce ai facut. si atunci cum sa-i dai tocmai tu gol nea? asta a fost si miriuta ti-a bagat un pumn in ceafa. asa este la romanica daca ai mincat bataturica iei si ceva ochisori daca nu ... nu.

gintonic
gintonic  •  07 Iunie 2019, 09:34

Bei frf-eule!... da di she voi, mojici, nu suspendati la baci Miriutza Smardoi? Asa di nesimititi mitici sunteti voi??

Vezi toate comentariile (11)
Comentează