FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Știm numele celor doi infectați ascunși de FCSB!

Potrivit informațiilor GSP.ro, numele celor doi membri din staff-ul lui FCSB infectați cu COVID-19 și ascunși de roș-albaștri sunt: Marius Popa, antrenor de portari, și Ovidiu Kurti - kinetoterapeut.
Potrivit informațiilor GSP.ro, numele celor doi membri din staff-ul lui FCSB infectați cu COVID-19 și ascunși de roș-albaștri sunt: Marius Popa, antrenor de portari, și Ovidiu Kurti - kinetoterapeut.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 10:41 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 11:15

Potrivit informațiilor GSP.ro, numele celor doi membri din staff-ul lui FCSB infectați cu COVID-19 și ascunși de roș-albaștri sunt: Marius Popa (42 de ani), antrenorul portarilor, și Ovidiu Kurti (41 de ani) - kinetoterapeut.

Cei doi erau pozitivi încă de marți, 8 septembrie. Surse din cadrul clubului au confirmat pentru GSP.ro informația. Testele au fost efectuate în clinica medicală deținută de Gigi Becali.

EXCLUSIV Știm numele celor doi infectați ascunși de FCSB!

Marius Popa

EXCLUSIV Știm numele celor doi infectați ascunși de FCSB!

Ovidiu Kurti

Doi infectați ascunși de FCSB

Fotbaliștii și oficialii de la FCSB au fost testați marți. Joi au venit rezultatele. Doi oameni din staff fuseseră depistați pozitiv! Direcția de Sănătate Publică a considerat că nu era nicio problemă, antrenamentele și meciul cu FC Voluntari puteau avea loc așa cum erau programate. Liga Profesionistă de Fotbal a fost înștiințată și a fost de acord cu disputarea partidei. Clubul i-ar fi scos din delegația deplasată în Ilfov pe cei doi îmbolnăviți.

FCSB n-a mai efectuat vreun alt test de marți până sâmbătă, când a fost meciul. Următoarea verificare, comandată de UEFA, a descoperit încă șase cazuri, printre care și un jucător.

  • Fundașul central Andrei Miron, Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost confirmați cu Covid-19.

Citește mai multe știri despre FCSB:

De ce nu se impune Sergiu Buș la noua echipă: „Acolo e problema!”

Acesta va fi staff-ul lui FCSB la meciul cu Backa Topola! Cine vine la echipă + vestea de la UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (183)
parpalache
parpalache  •  16 Septembrie 2020, 20:30

Iata ca pana la urma aia doi au fost...trei!Cica MM nu figureaza ca angajat si d-aia nu i-au comunicat si numele lui!Pai daca nu figureaza ca angajat, atunci de ce i se zice ba director sportiv,ba manager general?Si de ce asista la antrenamente si sta pe banca?Iar aia de la DGFP si de la ITM,nu au auzit de munca la negru?

ionmic_3captatoare
ionmic_3captatoare  •  16 Septembrie 2020, 15:34
Postat de johnwick pe 16 Septembrie 2020, 15:14

Ai luat-o rau prin ceapa ba, si ceilalti postaci talpanisti la fel.

gal gal hac!

adook
adook  •  16 Septembrie 2020, 15:32

.

Vezi toate comentariile (183)
Comentează
Close