FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA

Suma enormă pentru care Astra trage cu dinții să bată Universitatea Craiova! Planul lui Ioan Niculae

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 12:16 / Actualizat sambata, 01 august 2020 15:44

Dacă Astra bate Universitatea Craiova, echipa lui Ioan Niculae nu mai poate să piardă locul 3 în Liga 1. Pe lângă prestigiul poziției, există un alt factor determinant pentru încăpățânarea cu care giurgiuvenii vor să joace meciul cu oltenii: banii!

Mai precis, dacă Astra bate Craiova și prinde podiumul, echipa lui Bogdan Andone câștigă în jur 190.000 de euro în plus din drepturile TV! Pentru o echipă în care jucătorii se plâng constant de restanțe, suma poate însemna o mare gură de aer până la startul următorului sezon de Liga 1. 

  • Astra-Craiova trebuia să se joace ieri, dar a fost amânat după ce 4 jucători giurgiuveni au fost depistați cu COVID-19;
  • Astra insistă ca meciul să se joace pe teren, deși nu mai există timp, deoarece UEFA vrea clasamentul la vârful Ligii 1 gata până pe 3 august;
  • LPF a anunțat că va cere o derogare de la UEFA, ca Astra-Craiova să se joace după 3 august, dar doar dacă acest meci NU va mai conta pentru lupta la titlu;

 Video de colecție cu Daniel Pancu în studioul GSP: „No, no, no. Cum? Cum să nu beau?!”

Cum arată clasamentul în Liga 1: Craiova-CFR e meciul decisiv pentru titlu!

Drepturile TV înseamnă enorm pentru Liga 1

Echipele din Liga 1 se bazează din ce în ce mai mult pe banii care vin dinspre televiziuni. Drepturile TV reprezintă peste 50% din bugetele alocate de echipele din Liga 1 sezonului în curs. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Craiova, favorită la titlu: „CFR mi s-a părut ruginită, împotriva unei echipe de bebeluși”

Dan Petrescu, arma secretă a ardelenilor la meciul decisiv cu Craiova? „Ar putea fi pe bancă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
233786397008461
Florea Paun  •  02 August 2020, 20:13

Corect,domnul Iuga.Masura trebuia luata in toate cazurile.Nu s-a luat.Dar cum dai 0-3 ambelor daca prima programare nu s-a jucat din cauza Craiovei.Deci dai 3-0 pt Astra pe prima programare iar a doua nu mai exista.

zorrozabal
zorrozabal  •  02 August 2020, 10:54

190 de mii?Suma enorma?Hm!Poate pentru noi astia,dar pentru aia-care cica finanteaza-aia sunt bani de buzunar!Ei ar avea bani sa plateasca salariile la timp dar s-au luat dupa Becali care- din experienta seculara a etniei lui-stie ca cainele satul doarme,nu pazeste oile!

368023036732853
Iuga Mircea  •  02 August 2020, 06:27

O variantă pentru a încheia campionatul pe 3 August și cea mai echitabilă ar fi : 0-3 pentru amîndouă(Astra și Craiova) pentru că și Craiova a amînat un meci din cauză de covid și să se joace luni ultimul meci: Craiova -CFR Cluj!!!!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează