FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB. FOTO Surpriză pentru jucători! Ce a apărut scris pe toată Peluza Nord

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 21:08 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 21:35

CS Universitatea Craiova joacă, într-un meci început la 21:00, contra celor de la FCSB, într-un meci extrem de important pentru lupta la titlu. 

Fanii Craiovei fac tot posibilul pentru a-i încuraja pe jucătorii lui Cristiano Bergodi, care luptă de la distanță cu CFR Cluj pentru titlul de campioană, și au găsit o metodă prin a-și arăta devotamentul. 

Înainte de derby-ul cu FCSB, fotbaliștii Craiovei au avut parte de o surpriză. La Peluza Nord a stadionului „Ion Oblemenco” a apărut un uriaș mesaj de încurajare. „Suntem cu voi” a fost mesajul scris în peluză, din fâșii bleumarin lipite pe scaune. Acestea sunt primele cuvinte alte unei scandări cunoscute în Bănie, care se continuă cu „Vă urmăm prin vânt și ploi / Faceți-ne o bucurie/ Aduceți titlul în Bănie!”.

CRAIOVA - FCSB. FOTO Surpriză pentru jucători! Ce a apărut scris pe toată Peluza Nord
Mesajul fanilor pentru jucătorii olteni

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a meciului Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Plecare de la Universitatea Craiova, chiar înaintea derby-ului cu FCSB! La ce jucător au renunțat oltenii

Programul de meci al oltenilor te lasă cu gura căscată: „Domnul Dawkins şi alţi oameni de ştiinţă ar fi înțeles, dacă ar fi călcat la meciurile Științei din anii '70”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close