FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-1

VIDEO Toni Petrea prinde curaj după victoriile cu CSA Steaua și Rapid: „Cine mă critica?!” + anunț important: „Decembrie 2022 e data, da!”

Chindia a obținut prima victorie a sezonului în SuperLigă, 2-1 în fața Rapidului. Toni Petrea (47 de ani) are procentaj maxim pe banca târgoviștenilor, două victorii din două posibile. +17   FOTO
Chindia a obținut prima victorie a sezonului în SuperLigă, 2-1 în fața Rapidului. Toni Petrea (47 de ani) are procentaj maxim pe banca târgoviștenilor, două victorii din două posibile.

Articol de , - Publicat luni, 03 octombrie 2022 23:37 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 00:35

Chindia a obținut prima victorie a sezonului în SuperLigă, 2-1 în fața Rapidului. Toni Petrea (47 de ani) are procentaj maxim pe banca târgoviștenilor, două victorii din două posibile. 

Toni Petrea a debutat la Chindia cu o victorie în play-off-ul Cupei României, 2-1 împotriva Stelei. A dublat performanța cu un triumf la primul meci în SuperLigă, contra Rapidului, și le transmite suporterilor că din luna decembrie a acestui an echipa va juca pe propria arenă, la Târgoviște.

Gol anulat total aiurea în Chindia - Rapid! Ce-a văzut VAR-ul?!
Chindia - Rapid 2-1
Gol anulat total aiurea în Chindia - Rapid! Ce-a văzut VAR-ul?!

VIDEO Toni Petrea, după Chindia - Rapid 2-1

„Este o victorie importantă pentru jucători. Sper să le dea mai multă încredere pentru meciurile viitoare. În minutul 35, când am văzut că au introdus doi atacanți, am schimbat sistemul. Aveam și ceva probleme, Boldor fiind avertizat. După pauză am simțit presiunea, dar în prima parte am dominat. Mă bucur că jucătorii au luptat, au stat foarte bine în teren și am reușit să nu fim egalați.

La fiecare joc încerc să le transmit să intre cu gândul doar la victorie. Importantă e mentalitatea cu care pășești pe teren.

Le-am spus băieților în vestiar că încă nu am realizat nimic. E doar o victorie de moral împotriva unei echipe bune. Nu mai putem aduce pe nimeni până în iarnă. Avem un lot bun, sperăm ca din decembrie să reușim să jucăm acasă, la Târgoviște. Decembrie 2022, da! Așa am discutat cu autoritățile”, a declarat Toni Petrea la Orange Sport. 

Toni Petrea a făcut două schimbări la pauză. Întrebat despre criticile pe care le primea la FCSB când muta după primele 45 de minute, antrenorul a spus: „Criticat de cine? Nu am nicio problemă, mă pot critica în continuare. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine și să salvez echipa de la retrogradare”.

VIDEO cu faza » Gol anulat total aiurea în Chindia - Rapid! Ce-a văzut VAR-ul?!

Cele mai tari imagini din Chindia - Rapid:

+13 FOTO

Clasamentul actualizat din SuperLiga:

Tiberiu Căpușă: „Și noi am avut un gol anulat, deci cred că e echitabil”

Daniel Popa: „Am marcat și în Cupă, trec printr-un moment bun și am foarte multă încredere în mine”

Citește și alte știri din SuperLiga:

Faza etapei » Neagoe i-a oferit arbitrului de rezervă ochelarii lui. Ce a urmat

Mihai Stoica, emoții mari la FCSB - FC Argeș: „Nu am trăit niciodată asta!” + titularul cu probleme medicale: „Nu trebuia să joace!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 Octombrie 2022, 09:58

Entuziasmul lui TP e de înțeles, trăiește primele meciuri ca antrenor principal

justi
justi  •  04 Octombrie 2022, 08:22
Postat de toni_ciuruc pe 03 Octombrie 2022, 23:56

Toni Pietre l-a pus în cap pe mutulică...l-a lăsat în curul gol.

*** ! uita-te la victoriile cu fcsb, prazarii sepsi si la clasament si ineaca-ti frustrarea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eunescu09
eunescu09  •  04 Octombrie 2022, 07:53

Nu stiu daca ati observat dar aseara Chindia nici nu a jucat, nu a fost pe teren, nu a auzit nimeni despre ea. A fost doar Rapid. Rapid, Rapid, si atat! Este adevarat ca celor *** li s-a anulat un gol perfect valabil dar sa vorbesti numai despre o echipa, sa te lamentezi atata ca a pierdut si sa nu te poti opri din lacrimi, este lamentabil. Si acesti oameni cer profesionalism de la altii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează